W8 Mobile Phone'lu Telefonlar Gelecek Vaad Eder mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
W8 Mobile Phone'lu Telefonlar Gelecek Vaad Eder mi?
Selamlar windows 8 mole phone beni çok etkiledi özellikle ileride w8 li bir telefon alırsam kesinlikle uygun bir anıma denk geldiği gibi htc8 8x almayı planlıyorum... Ben android kullanıcısıyım açıkcası şu an biraz sıkıldım androidten. Tek korkum ileride 2indows mobile os'un geleceğinin olmaması ve bir symbian gibi yok olması... Çünkü ülkemize yeni yeni giren windows mobile phone os, dünyada daha kendini gösterebilmiş değil... Bu gidişatın ileriki boyutunu nasıl görüyorsunuz... w mobile phon ilerde apple veya androidi bile geçebeilir diyor musunuz? değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...

ecel54

ecel54

Üye
windows mobile değil windows phone. windows biterse windows phone da biter :)

SheFy

SheFy

Üye
wp8 gelisen bir sistem her gecen gun.marketi hizla artiyor. symbian gibi yok olma ihtimali cok cok az. w8 ve wp8 ayni cekirdek uzerine yazildi bu gelismesinde cok buyuk bir ajantaj. sana onerim lumia 920. kamera .tasarim. nokianin.kendine ait bi cok.uygulamasi 8x e gore buyuk artisi var

kulti

kulti

Üye
Android'den sıkılmış biri olarak ben aldım 8X ve pişman da değilim. Çok güzel bir seçim olur. Donanım olarak 920 ile nerdeyse aynı. Tamamen kişisel bir şey telefon seçimi. Kulaklık ile müzik dinlemeyi düşünüyorsanız 8X, fotoğraf merakınız ağır basıyorsa 920 derim.

WP8 platformu da gelişecek kesinlikle. Yeni işletim sistemi ve yeni donanımlı telefonları ile beraber tüm dünyada dikkatini üzerine çekti. Bir Apple olur mu, Android'i geçer mi mesele değil bana sorarsanız. Kaliteli uygulamalar gelsin, sistem stabil çalışsın yeter bence.

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Birseyin Arkadasinda MicroSoft Varsa ..

O Seyin Gelecegi Vardir Evet .. =]

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım gelişmeleri takip edeceğim android'den kurtulmam lazım .s

efeler12

efeler12

Üye
android çok iyi bir sistem ama çoğu zaman.kendi kendini yiyen bir sistem ben s3 almayı düşünüyordum ama 920den sonra kararsız kaldım bakalım bi ne eksik ne fazla ona göre artık

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bugün onex vs 920 browser test yaptık fena tokat attım arkadaşlar en iyi tarayıcı şuan bizde arkadaşlar:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...