Arkadaşlar w705i siparişi verdiğimde vodafone bayisinden w715i buldum.350 tl peşin fiyat dedi.aynı özellikler dedi.gps de var dedi.ama vodafone hat ile acılıyor dediler.hattı vodafoneye geçirdim,w715i yi aldım.yanında bide speaker verdiler.telefonu size anlatamam.ama üzerine basarak tavsiye ederim.hem ucuz,4 gb m2,wi-fi,gps,speaker, daha ne !!!!! Herkes alsın.bu telefon türkiyede yok sataacak diye umuyorum.
Evet.bide gps war w715i de.walkman yerinde vodafone yazıo çünkü sadce vodafone hatla açılıo.ama bi yolunu bulurlar meraq etme sen.
De bu flash player nolcak benim yaa...
hocam sen yapma bari telefonlar icin daha flash player yapilmadi anca telefonun kendi playerine yonlendirir o da site desteklerse ama bi alternatif var Bolt 1.65 ti sanirim o uygulamada youtube daki videolari direkt seyredebiliyosun
bu arada telefon guzelmis askere gidicek olmasam alirdim bnde bi tane tabi normal olanindan butun hatlarla calisanindan
Aga bolt war zaten.ya.ama youtube programındaki widyoları izleyemiom.onu nasıl yapcaz?
Tr de youtube kapalı oldugundan mı bilmem? Wıdeo ları gösterio ama izlemeye gelince vıdeoyu bastan baslat dıo..
Napcaz onu arkadaslar ?
--------------- Ekleme ---------------
Bolt ızlıo ama kücuk ekran.kendı youtube sı tam ekran da yapıo.ondan yanı.
kardeş opera mini kur. rahatça izleyebiliyorsun o zaman. hem mobile internet sayfası yerine orjinal sayfa görebiliyosun.
ya da menüden Medya'ya gir, Video bölümünde YouTube eklentisi var. oradan direk izleyebiliyorsun.
ayrıca seni kandırmış olmasınlar denedin mi hiç başka hatla? ayar fln yapmadan başka hattı kullanabilyosun diye biliyorum.