w705 mi w715 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bjk78

Üye
    Konu Sahibi
w705 mi w715 mi ?
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün veya yarın telefon almayı düşünüyorum w705 mi daha iyi yoksa w715 mi bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim .

umutberkay

Üye
bence w705 fazla veripte aldanma. w715 onunla aynı özellikere sahip ve artıları da var. vodafoneden alırsan dahada artıları var. şimdilikten hayırlı olsun..

ouzqan

ouzqan

Üye
2 telefonda aynbıdır w705 w715 yazılımı w715 de w705 yazılımı atabilirsin hangisi daha ucuzsa git onu al.

bjk78

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için .

sener69baba

sener69baba

Üye
bence arkadasım hic o kadar para veripte w705 almana gerek yok ben w715 aldım artsı war eksgi yok ben 350tl vodafone bayisndn aldım bayıdn sim klidi kırlms olarak aldm her hattı kullanıyorum yanında hoparlörüde war vodafonedn hedylerıde war ben w715i tavsiye edyorum...

Captain

Üye
w705 e fazla para verip almaya gerek yok w715 daha uygun daha güzel :oke:

bjk78

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar bende w715 aldım şu anda çok memnunum

shenkie

Üye
s.a ben sony w715 alıcam renk seçiminde kararsız kaldım gri mi alıyım siyahmı yardımcı olursanız sevinirim

Captain

Üye
siyah ;)

jetgil

jetgil

Üye
w715 siyah forever ;)

blosting

Üye
arkadaşlar ben w715 nerde bulabilirim . vodafone kampanyası bitti. her yer bu teli arıyorum . lütfen yardımcı olun

Captain

Üye
arkadaşlar ben w715 nerde bulabilirim . vodafone kampanyası bitti. her yer bu teli arıyorum . lütfen yardımcı olun
bazi tim vodafone yada diğer telefoncularda hala mevcut bu telefon ayrıca bazı buyuk teknoloji marketlerinde de bulmak mümkün :oke:

gurkan__252

Üye
W705 ile W715 arasındaki tek fark dahili gps başka hiçbir fark yoktur.
hangislini bulursan onu al derim.

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Vodafone speaker da weriyo ama

gurkan__252

Üye
Vodafone speaker da weriyo ama

normalde hepsinin kutusundan çıkıyorda işte gel gelelim 3 kuruş daha ucuz olsun fiyatı diye kutunun içini boşaltıyorlar. :S

yoksa W995 inde kutusundan cst-75 şarj aleti ve ms-410 hoparlör çıkıyor ve kimi ülkelerde hpm-88 ile geliyor ama o güzeller güzeli Türkiye'mizde bunların hiçbiri yok!

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Puff...
Mesela benim w715i nin kutusundan m2 kart okuyucusu çıkmadı.
Pederin k770i nin kini kullanıom.oda sandisk.sony olmayınca pek kullanasım gelmiyo..:-)..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt