W700i ses yüksekliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polat_alemdar

Üye
    Konu Sahibi
W700i ses yüksekliği
Arkadaşlar hemen hemen ilk çıktığından beri W700i kullanıyorum ama merak ettiğim ve hiçbir yerde sormadığım bir şey var sizlere sormak istedim...
müzik dinlerken sesi az çıkıyor ama melodi olarak seçince ses çok yüksek, bu normal mi w700 lerde yoksa bi güncelleme ile düzeliyor mu? daha önce k750i de kullanmıştım onda da öyleydi, bu iki modele has birşeymidir bu acaba, bu konada bilgisi olan varsa yada çözümünü bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim...
şimdiden yazacağınız yorumlar için teşekkürler...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Müzik dinlerken derken müzikleri nereden dinliyorsunuz?

Walkman'den dinliyorsanız ekolayzer ayarlarınız doğru yapılı mı? Eğer dosya yöneticisinden dinliyorsanız düşük çıkması normaldir. Walkman'de ise tek bir sebep olabilir ekolayzerın düzgün şekilde ayarlanmaması :oke:

polat_alemdar

Üye
    Konu Sahibi
müzikleri walkman den de deniyorum, dosya yöneticisinden de ikisinde de aynı fark yok, ekolayzır ayarını da denedim değişen çok az ama W810i de durum farklı melodi yapmasanız bile walkman den de dosya yöneticisinden de yüksek çıkıyor,
aslında benim öğrenmek istediğim şey; bu durum günceleme ile filan düzeliyor mu yoksa yapılabilecek birşey yok mu???

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
baba anlamadim senin olayi ama bence o tlfnda acoustic war heralda.

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
benimkindede ses az cıkıyor n70 e göre nereden yükseltebiliriz??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt