W-t9 konuşma sırasında ses alış-verişi çok az.Bilenler yardım lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrAzYvZ

Üye
    Konu Sahibi
W-t9 konuşma sırasında ses alış-verişi çok az.Bilenler yardım lütfen!
Arkadaşlar w-t9 modeli var bende.Konuşma sırasında karşı tarafın sesi çok az geliyor.Yan tarafından son sese getiriyorum fakat yine çok az geliyor.Aynı zamanda benim sesim de az gidiyormuş.Bunun nedeni nedir acaba?Yükseltmek için ne yapabiliriz?:bilmm

faradaygv

faradaygv

Üye
Bu Sorun Benım Arkadaştada Var Gıttı Bır Telefoncuya Yaptırdı Adam Yarın Alırsın Dedı Baktık Olmus Fazla Bı Parada Almıyorlar Zaten.

atmosfer61

Üye
az deyıp milletin kafasını bulandırmayın gayet ıyı ses çıkıyor....

cagtayfb

Üye
Trident W-T9 bende alıcam ama karar veremedim ne yapıyım sizce

--------------- Ekleme ---------------

telefon sesi az çıkıyor sizdede aynı sorun varmı acaba?cvp larınızı bekliyoruöm...

kemallider

Üye
al bence çok işine yarar alırken yedek batarya kulaklık kablo gibi şeyler veriyolar ister prizden şarj et ister pc den pcden şarj ederken dosya yükleyebilirsin videoda dahil tv felan var al bence ama yinede karar senin

wapturkey

Üye
az diyip milletin kafasınım bulandırma aynen gayet güzel ve hoş tek eksi yönü duş takımındaki kırmızı ile yazılı Rakamların içindeki kırmızı boya hemen siliniyor başka bir proglemi yok telefon

minkara

minkara

Üye
az diyip milletin kafasınım bulandırma aynen gayet güzel ve hoş tek eksi yönü duş takımındaki kırmızı ile yazılı Rakamların içindeki kırmızı boya hemen siliniyor başka bir proglemi yok telefon

bende alalı yaklaşık 1 ay oluyo sesi gayet ii sorun yok ama şu tuş takımının boyası hemen çıkıcak die korkuyorum dediğim gibi yaklaşık 1 ay oldu silinme yok insallahta olmas bundan sonra...

pattack

Üye
Bu ahize ve mikrofon sesiyle ilgili herkes farklı şeyler söylüyor forumda ve internette.

Kesin bir cevap yok mu arkadaşlar. Biri çok iyi diğeri çok kötü diyor "karşı taraftan gelen ses yani ahize sesi" için

Lütfen net bir açıklama gelsin telefonu kullanan üyelerden.

pattack

Üye
Telefon bugün elime ulaştı ve ilk görüşmemi yaptım,denedim. Ahize ve mikrofon sesi gayet iyi. Hiç de az değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt