Vürüs UYarı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MusTiStyLe

MusTiStyLe

Üye
    Konu Sahibi
Vürüs UYarı ?
Sitede Vürüsmü var? Suncuuda

--------------- Ekleme ---------------

Ozan

Ozan

Admin
Çok ilginç.
Scriptleri yeniledim tekrar dener misiniz ?

zibidi39

zibidi39

Üye
bende sımdı olmuyo yardımıznı ıcın tesekkurler

MusTiStyLe

MusTiStyLe

Üye
    Konu Sahibi
tmmdır düzeldi ;=)

Lus Civile

Lus Civile

Üye
Şimdi bende de oldu saat 09:29 civarında, truva atı yazıyor ve norton da da bazen bu site güvenlik bilgisi bulunmamaktadır uyarısı alıyorum 2 gündür ama hala giriyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilginç bende hiç olmadı..norton 360 v3 kullanıyorum..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yahu ne avast ile uğraşıyorsunuz .. Herşeye uyarı veriyor .. Ben kurduğum un ertesi gün silmiştim .
Kurun Kaspersky ı rahatınıza bakın..:)

Ozan

Ozan

Admin
Şimdi bende de oldu saat 09:29 civarında, truva atı yazıyor ve norton da da bazen bu site güvenlik bilgisi bulunmamaktadır uyarısı alıyorum 2 gündür ama hala giriyorum
Ekran görüntüsü yollar mısınız ?

Ve tekrarlarsa söyleyin lütfen ..

MusTiStyLe

MusTiStyLe

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1787489' Alıntı:
Yahu ne avast ile uğraşıyorsunuz .. Herşeye uyarı veriyor .. Ben kurduğum un ertesi gün silmiştim .
Kurun Kaspersky ı rahatınıza bakın..:)

Biraz Daha İyi Düşün Arkadaşım ;) Bu Sorun Kasperskyde Var Ben Avast Lisanslı Kullanıyorum Hiç Bir sorun yok Eskiden Bende Kasper Kulladım Herşeye Her Exe ye Verirdi Ama Avast Daha güzel

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Biraz Daha İyi Düşün Arkadaşım ;) Bu Sorun Kasperskyde Var Ben Avast Lisanslı Kullanıyorum Hiç Bir sorun yok Eskiden Bende Kasper Kulladım Herşeye Her Exe ye Verirdi Ama Avast Daha güzel

Emin misiniz ? Bende o sorun yok ama ...!

Bende lisanslı kullanıyorum . Avast ile Kaspersky ı kıyaslamak gerçekten çok komik oluyor bence..
Dünyanın en kaliteli ve iyi virüs programı tartışılmaz Kasperskydır .. Adamlar tescilledi artık ..

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Herkeste olan bir sorun bu aralar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt