Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vürüs UYarı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MusTiStyLe
Üye
Konu Sahibi
Vürüs UYarı ?
Sitede Vürüsmü var? Suncuuda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
Ozan
Admin
Çok ilginç.
Scriptleri yeniledim tekrar dener misiniz ?
zibidi39
Üye
bende sımdı olmuyo yardımıznı ıcın tesekkurler
MusTiStyLe
Üye
Konu Sahibi
tmmdır düzeldi ;=)
Lus Civile
Üye
Şimdi bende de oldu saat 09:29 civarında, truva atı yazıyor ve norton da da bazen bu site güvenlik bilgisi bulunmamaktadır uyarısı alıyorum 2 gündür ama hala giriyorum
Nadir
Emekli Yönetici
ilginç bende hiç olmadı..norton 360 v3 kullanıyorum..
Şimdi bende de oldu saat 09:29 civarında, truva atı yazıyor ve norton da da bazen bu site güvenlik bilgisi bulunmamaktadır uyarısı alıyorum 2 gündür ama hala giriyorum
Biraz Daha İyi Düşün Arkadaşım Bu Sorun Kasperskyde Var Ben Avast Lisanslı Kullanıyorum Hiç Bir sorun yok Eskiden Bende Kasper Kulladım Herşeye Her Exe ye Verirdi Ama Avast Daha güzel
Biraz Daha İyi Düşün Arkadaşım Bu Sorun Kasperskyde Var Ben Avast Lisanslı Kullanıyorum Hiç Bir sorun yok Eskiden Bende Kasper Kulladım Herşeye Her Exe ye Verirdi Ama Avast Daha güzel
Bende lisanslı kullanıyorum . Avast ile Kaspersky ı kıyaslamak gerçekten çok komik oluyor bence..
Dünyanın en kaliteli ve iyi virüs programı tartışılmaz Kasperskydır .. Adamlar tescilledi artık ..