Mad EagLe
Üye
Dağcılık,kaykay,surf,tenis,futbol,voleybol,basketbol,yüzme,jimmnastik,cirit vs vs
Örnekler veriyim mi
Dağcılık;nefes darlığı çekebiliyorsunuz,fazla yüksekte olunca.
Kondisyonunuz sağlam değilse,heykel gibi duruyorsunuz tırmanırken.
İpiniz çürükse,işte ozaman bitişinizdir.
Kaykay;bir çok kez bir yerlerini yaralayan,kaburgalarını kıran hatta kaykay dik gelip bacak arasına,işte o çok acıdır
Merdiven,demir,bank gibi yerleri rahatça atlamak için ollie yaparken altınızdan kayması.
Surf;açıklara gittiğinizde köpek balığı tehlikesi olabiliyor,Türkiyede köpek balığıda var ama kıyılarda değil
Tam dalgaya tutunmuşken kayara çarpma riski büyüktür,sonrasında bir çok yeriniz parçalanabiliyor.
Bu örnekler yeterli heralde,dediğim gibi her sporun büyük riskleri var
Bende gecen gün su almaya gittim cocuk 2x5 alacak ama kız arkadası yanında ben 2x10 alınca cocuk kendini ezik hissetti heralde 2x10 aldı kıza hava atsın diye.bi baktım tasıyamıyor sevgilısı yardım etti
- - - Eklendi - - -
@_xXx_ - abi sen tam nerdeydin ?
Taşınıcan mı Abi
hacı şu bir iki gün daha kocaeli deyim sonrası allah kerim
Saol ReizHayirli olsun reiz
Taşınıcan mı Abi
yok hacı kahrolası okullar yine açılıyor ya şehir değiştiricemama yarın başka bir şehre gitmeyi düşünüyorum eğer beklediğim malzemeleri bugün alırsam
Olur olur aceleye gelmez bu işYaşar...Çalışıyorum Abim.Ama Kaslarım Hic Belirgin Degil Yani Sert Ama Gözükmüyor.Ata Abi'nin Dedigi Gibi Heralde Anca 6 Ay İçinde
Dogru Söylüyorsun AbimOlur olur aceleye gelmez bu işYaşar...
Dogru Söylüyorsun Abim
Saol Abimestağfurullah ama çok sabır gerekiyor cidden, Allah yardımcın olsun kardeşim.
Vücudum Şekil Aldı,Alıyor da...Ama Bu Aralar Vücut Calısmaya Zaman Bulamıyorum
E Agrıyacak.Sabır İstiyorBen bi ara 8 gün bırakmıştım tekrar antremana gidince her tarafım ağrımıştı... Of çok kötü ya
Abi simdi hoca haftada bi kosturuyor,bi futbol oynatıyor.öyle gidiyor fakat dambıl haftada 1'e indirtti.çünkü boyum uzamazmıs.ama fit'im.Arkadaş doğru söylemiş Yaşar hamlarsın sonra...
E Agrıyacak.Sabır İstiyor
Abi simdi hoca haftada bi kosturuyor,bi futbol oynatıyor.öyle gidiyor fakat dambıl haftada 1'e indirtti.çünkü boyum uzamazmıs.ama fit'im.
Aynen Abimhoca ne diyorsa o...
Tamam Abimbiraz daha şekillensin fiziğin vücutları yarıştıralım
helal olsun ama çok sabır gerekiyor bende çalışıyorum ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?