Vücut Calısmaya Basladım.Haydeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FatoŞ

Üye
Hayırlı Olsun Yıldız

__xXx__

Üye
hacı 5 lık işe yaramaz bak abin şimdi 30 ile çalışıyor bugün itibarı ile

hacı 5 lık işe yaramaz bak abin şimdi 30 ile çalışıyor bugün itibarı ile

herkesin kapasitesi kendimize göre yorum yapalım tanıdığım biri bu yüzden hayatını kaybetti hırs yaptı bir an önce olsun diye çok ağır yapıyordu damarı çatladı ve öldü. Örnek veriyorum 5 kg ile 50 tane ön kol yapmak 10 kg ile 30 tane yapıp kendini yırtmaktan daha iyidir. Ağır kaldırmanın hiçbir anlamı yok. Set sonuna doğru hafif acı hissettiren ağırlıklar ile çalışmak lazım.

__xXx__

Üye

bende biliyorum şakasına yazdım kardeş ben 5 yıldır bu iş ile uğraşıyorum o çocuk daha iki ay falan oldu artı tahminimce yaşar bu yazdığımdan dolayı eline 30 kiloluk ağırlığı alıp çalışmaya başlayacak değil

biliyorum ama gaza gelenler oluyor salonda çok oluyor bakıyorum normalde 20'lik halterle çalışıyor bakınca nedense 30 yapıyorlar

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Bende gecen gün su almaya gittim cocuk 2x5 alacak ama kız arkadası yanında ben 2x10 alınca cocuk kendini ezik hissetti heralde 2x10 aldı kıza hava atsın diye.bi baktım tasıyamıyor sevgilısı yardım etti

- - - Eklendi - - -

@_xXx_ - abi sen tam nerdeydin ?

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
zorunda mıyım ?

ZORUNDAMIYEM ZORUNDEMIYAM FOO KOMAK ZORUNDAMIYEM

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

zorundasın

Azim yapıp 110 kilo kaldırdım ama çok set olmadı limitime dayanmıştım,kollarım bir kasıldı ki sanki alçı dökmüşlerdi
Sonrasımı? 7 ay sonra yararını gördüm kolumda küçük bi çizi vardı,sinek ısırdı falan dedim ama dikkatlice baktım ki çatlakmış

- - - Eklendi - - -

damacana kaldır küçükken yapardım işe yarar
İnaşaatta çalışsın oldu olucak hatta size yardım etsin,aslında iyi kas yaparda işte tabi kas yaparkende göz çıkar
Adam harç yapmaktan,kürek tutmaktan eli nasır tutmuş avcu hizsizleşmiş,hatta avcunda yanan peçete,tahta parçası artık ne varsa avcunda söndürebiliyordu.Eli hizsizlizten,hindistana götürsen guru sanarlar

daha 2 gün önce haberlerde çıktı adam 180 kilonun altına girmiş göğsüne bir düşürdü kaburga kemikleri krııldı anında öldü abartmamak lazım.

daha 2 gün önce haberlerde çıktı adam 180 kilonun altına girmiş göğsüne bir düşürdü kaburga kemikleri krııldı anında öldü abartmamak lazım.
Onu deme zaten,öyle bir korkuyla yaşamak yeter insana.
Aslında otür sporları yaparken dalgınlığı çok affetmiyor.
Bir çok sporun fazla tehlikesi var

tabikide özelliklede bu sporun.
Dağcılık,kaykay,surf,tenis,futbol,voleybol,basketbol,yüzme,jimmnastik,cirit vs vs
Örnekler veriyim mi
Dağcılık;nefes darlığı çekebiliyorsunuz,fazla yüksekte olunca.
Kondisyonunuz sağlam değilse,heykel gibi duruyorsunuz tırmanırken.
İpiniz çürükse,işte ozaman bitişinizdir.
Kaykay;bir çok kez bir yerlerini yaralayan,kaburgalarını kıran hatta kaykay dik gelip bacak arasına,işte o çok acıdır
Merdiven,demir,bank gibi yerleri rahatça atlamak için ollie yaparken altınızdan kayması.
Surf;açıklara gittiğinizde köpek balığı tehlikesi olabiliyor,Türkiyede köpek balığıda var ama kıyılarda değil
Tam dalgaya tutunmuşken kayara çarpma riski büyüktür,sonrasında bir çok yeriniz parçalanabiliyor.
Bu örnekler yeterli heralde,dediğim gibi her sporun büyük riskleri var

Tepkiler: Mad EagLe

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Symbiancı Bi Git

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...