Vücut Calısmaya Basladım.Haydeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuana kadar body ye hiç merak sarmadım. Bir tane arkadaşım var bana aylardır yalvarıyor gel beraber gidelim diye ben gitmiyorum. çocukluğumdan beri kung-fu hastasıyımdır ama hiç nasip olmadı. Daha doğrusu küçükken olmadı büyüyünce oldu ama "geçti artık bizden" diye düşündüm gitmedim. Bunları söyledim aklıma geldi futbolcu olmakta nasip olmadı. Yoksa şuan milyonların içinde yüzüyordum.

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

Yok ben öğretemiyorum sakatlık cıkar ogrettiğim kişide
Niyeki
Nerde Kursa Gittiniz ?

Boyun 1.75 etkilenmezsin fazla ama yapmazsan daha uzun boylu olursun abim askerde geldiğinde 4 cm uzamıştı 20 yaşında gittiğini düşünürsek 5–6 yıl daha uzama şansın var ama sakın ha sakın ilaç kullanma heleki bu yaşta

Cek mekik sinav spor salonuna ne gerek var

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Ne Kursu
Fit Olmak İçin Abi Biraz Yaparım.İnşallah Bişi Olmaz Saol Abim
Cek mekik sinav spor salonuna ne gerek var
Sahildeki Aletlere Gidiyorum.Kışın Fitness Salonuna

Mekik çek bir de barfix bunlara ağırlık ver

tamam abi yok bisi

hayırdır kardeşim niye sinirlendin? iki makara yapalım dedik sende... Gel şöyle sarıl bakalım
hiçbir kursa gitmedim. Gitmediğimide yazmıştım zaten ama sen anlamamışsın herhalde
şöyle dediydim; çocukluğumdan beri kungfu hastasıyımdır ama gitmek nasip olmadı... Eğer nasip olan olsaydı belirtirdim

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Hatlar Karısmıs Abi Pardon .Tutmayın Beni Sarılıyorum

fLuke!

Üye
Kolay gelsin dostum.Ben de haftada 2 gün çalışırıyorum.Son zamanlarda.

__xXx__

Üye
hergün düzenli olarak spor yapın ama tavsiyem çok sert bacak kası yapmayın bu arada paşa başka sorun olursa her zaman açığım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...