Vücudumuzla İlgili 10 İlginç Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Vücudumuzla İlgili 10 İlginç Bilgi
1. Gülmek için 17 adaleye ihtiyacımız var.
2. Surat asmak için 43 adaleye ihtiyacımız var.
3. İnsan bir günde ortalama 80-100 saç teli döker.
4. Beynimizin yüzde 85’i sudur.
5. Vücudumuzda en güçlü kasa sahip organımız dildir.
6. Bir insan yaşamı boyunca 2.500 kg tükürük salgılar.
7. Yetişkin bir insan günde 23.000 kez nefes alır.
8. İnsan vücudu saniyede 2,5 milyon adet kırmızı kan üretir.
9. Her insan yılda ortalama 1500 civarında rüya görür.
10.İnsan teninin her santimetrekaresinde 625 adet ter bezi vardır.

• Beğen
Tepkiler: .caner., ~Crusher~, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu başlıklarının tamamını büyük harflerle yazmamaya özen gösterelim

:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve xavxmaxi
Mert

Mert

Üye
Yılda 1500 rüya mı? Bir yılda 365 gün var. 365 kere yatsam ve her gün de rüya görmediğimi hesaba katsam 1500'e nasıl ulaşırım?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konu başlıklarının tamamını büyük harflerle yazmamaya özen gösterelim

:tşk:
merhaba abi ben konu başlıklarını değiştirmeyi bilmiyorum bana öğretebilir misiniz veya konusu var mı
Yılda 1500 rüya mı? Bir yılda 365 gün var. 365 kere yatsam ve her gün de rüya görmediğimi hesaba katsam 1500'e nasıl ulaşırım?
tabi açıklayayım bi rüya 6 saniyedir ve her gece bir sürü rüya göruüyoruz ama biz fark etmiyoruz biz sadece tam uyanmaya başladığımız zamanı hatırlıyoruz ha şimdi dersen de bi rüya nasıl 6 saniye olur şöyle olur rüyalar aleminde zaman diye bir şey yoktur zamanı insanlar uydurmuştur :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konudayken sağ üst köşede yer alan Konu Araçları'ndan Konu Düzenlemesi seçeneği ile başlığı tekrar düzenleyebilirsin.

• Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sağol abi :)

sailfish

sailfish

Üye
Rüya bilgisi doğru mu o zaman günde ortalama 5 rüyaya denk geliyor ;)

• Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet rüya bilgisi doğrudur

sailfish

sailfish

Üye
Valla ben 5 rüya görmüyorum hatta hiç çocukluğumda görürdüm ama büyükdükçe azalmaya başladı hatta hiç görmüyorum ben araştırmıştım rüya görmek için zihninin stresten uzak olması gerekiyormuş gerçekten de öyle şimdi 2 haftada 1 bilemedin ayda 1-2 kere oluyor o rüyalarıda görünce mutlu oluyorum kötüde olsa :D

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Valla ben 5 rüya görmüyorum hatta hiç çocukluğumda görürdüm ama büyükdükçe azalmaya başladı hatta hiç görmüyorum ben araştırmıştım rüya görmek için zihninin stresten uzak olması gerekiyormuş gerçekten de öyle şimdi 2 haftada 1 bilemedin ayda 1-2 kere oluyor o rüyalarıda görünce mutlu oluyorum kötüde olsa :D
her insan her gün rüya görür biz sadece son 6saniyelik bölümü hatırlarız be bunu hatırlamak için stresten uzak olmak gerekir :)
her insan her gün rüya görür biz sadece son 6saniyelik bölümü hatırlarız be bunu hatırlamak için stresten uzak olmak gerekir :)

sailfish

sailfish

Üye
Aynen rüya bi uzak duramadık ki her zaman koşuşturmaca birde rüyalar çabuk unutuluyor ve zor hatırlanıyor uyanır uyanmaz hatırlayamıyorum bazılarını :(

• Beğen
~Crusher~

~Crusher~

Üye
Bilgiler için teşekkürler.

• Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi