Vpn sunucu istiyorim telefon icin

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Vpn sunucu istiyorim telefon icin
Yardim lutfen

UpOneTR

UpOneTR

Üye
what ?

0MG90

0MG90

Üye
TunnelBear ı indir

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Neden ben giremiyorum

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ya hocam pardon kusuruma bakmayin babam sifredeki u yu silip kaydetmis sifreyi ugrasip duruyorum :D simdi farkettim

UpOneTR

UpOneTR

Üye
:D :D bu konu üzerine bi konu hazırlıyorum :D
oraya adresler ekleyeceğim :D

HeroMR

HeroMR

Üye
Hocam VPN çok tehlikeli bir iş. Sadece youtube'a vs. girerken kullanın. Onun dışında VPN ile yaptığınız tüm bağlantılar çok tehlikeli. Facebook'a vs. girdiğinizde tüm bilgilerinizi ele geçirebilir daha kötüsü cihazınıza istemediğiniz şeyler yükleyebilirler.

Eğer her işinizi VPN ile yapmak istiyorsanız HideMyAss veya benzeri bir yerden sunucu kiralamanız daha iyi olacaktır.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Valla kusura bakmayin bende kendi telefonumdan giriyodum babamin telefonunda giremiyodum sifreyi yanlis kaydetmis

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
theeternal

theeternal

Üye
bu gun markete gırdım bı kactane gordum ılk sıralarda uygualmalarda tam hatırlamıyorum karıstırırsan bulursun

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hocam VPN çok tehlikeli bir iş. Sadece youtube'a vs. girerken kullanın. Onun dışında VPN ile yaptığınız tüm bağlantılar çok tehlikeli. Facebook'a vs. girdiğinizde tüm bilgilerinizi ele geçirebilir daha kötüsü cihazınıza istemediğiniz şeyler yükleyebilirler.

Eğer her işinizi VPN ile yapmak istiyorsanız HideMyAss veya benzeri bir yerden sunucu kiralamanız daha iyi olacaktır.
Benim için sorun yok :D

• Beğen
Tepkiler: mürteza16