papakudioflu
Emekli Yönetici
Sadece youtube için olması önemli değil. Server yöneticisi telefonuna erişebilir bu şekilde. Madem youtube erişimi için uğraşıyorsunuz APN ayarlarıyla yeni bir erişim noktası oluşturun.Abi sadece youtube için duşundum ben
Konu kilit olsun o zaman. Arkadaşların canı yanmasınSadece youtube için olması önemli değil. Server yöneticisi telefonuna erişebilir bu şekilde. Madem youtube erişimi için uğraşıyorsunuz APN ayarlarıyla yeni bir erişim noktası oluşturun.
Konu kilitlemeye gerek yok. Bu konu vesilesiyle bilmeyenler de bilgilenir. Yani bu verdiğiniz linkte böyle bir şey olacak diye bir kaide yok ama VPN buna izin verir.Konu kilit olsun o zaman. Arkadaşların canı yanmasın
Haklısın abi. Uyarın için teşekkür ediyorumKonu kilitlemeye gerek yok. Bu konu vesilesiyle bilmeyenler de bilgilenir. Yani bu verdiğiniz linkte böyle bir şey olacak diye bir kaide yok ama VPN buna izin verir.
Bağlı olduğun wifiye duzenle deyip proxy aç tamamdır.wifi ile çalışmıyormu
denemek için bakmıştım ben de neden ucretsiz oldugu belli olduBence bu site güvenli değil kaldırdım ben, twitter açıldı youtube'da açılır bir kaç gune
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Öncelikle konuşmalarınıza dikkat edin. İkinci olarak o çok bilmiş dediğiniz arkadaşımız her kimse çok doğru söylemiş. Bu sitenin serverları yurt dışında olduğu için bağlanabilirsin ama göze aldığın riskler bağlanmaya değerse orası senin bileceğin bir iş. Ama şöyle açıklayayım o server yöneticisi senin telefonun tüm içeriğini yedekleyip başka bir ortama aktarabilir veya tamamını silebilir. Bilmem anlatabildim mi. O yüzden bilmediğiniz ve güvenmediğiniz VPN serverlarını kullanmayın. Bunun yerine Erişim Noktası oluşturup APN veya Wifide Proxy kullanın.Hangi çok bilmiş arkadaşımız "bu vpn sizin bildiğiniz vpn değil, bilgisayar ile uzaktan kontrole yarıyor" demişti acabaaa.
Görüldüğü gibi bildiğiniz vpn işte.
Lumia 820 ile gönderildi.
çok doğru soylemişşsin teşekkürler fakat apn ve proxy olusturmayı anlatan bir konu hazırlar mısın çok dua alırsın valla (=Öncelikle konuşmalarınıza dikkat edin. İkinci olarak o çok bilmiş dediğiniz arkadaşımız her kimse çok doğru söylemiş. Bu sitenin serverları yurt dışında olduğu için bağlanabilirsin ama göze aldığın riskler bağlanmaya değerse orası senin bileceğin bir iş. Ama şöyle açıklayayım o server yöneticisi senin telefonun tüm içeriğini yedekleyip başka bir ortama aktarabilir veya tamamını silebilir. Bilmem anlatabildim mi. O yüzden bilmediğiniz ve güvenmediğiniz VPN serverlarını kullanmayın. Bunun yerine Erişim Noktası oluşturup APN veya Wifide Proxy kullanın.
Hayırvpnbook.com da var ama orda ki protokoller farklı galiba. Ovpn kurulabiliyor mu ?
Neden ki ne zararı var bununValla büyük cesaret bunu kullanmak.
VPN yani Virtual Personal Networkün kısaltması. Adından da anlaşılacağı üzere Sanal kişisel Ağ ama siz bununla bilmediğiniz bir serverla ağ kurmuş olursunuz.Neden ki ne zararı var bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?