İpucu Vpn Çalışıyor

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi sadece youtube için duşundum ben
Sadece youtube için olması önemli değil. Server yöneticisi telefonuna erişebilir bu şekilde. Madem youtube erişimi için uğraşıyorsunuz APN ayarlarıyla yeni bir erişim noktası oluşturun.

Konu Sahibi
Sadece youtube için olması önemli değil. Server yöneticisi telefonuna erişebilir bu şekilde. Madem youtube erişimi için uğraşıyorsunuz APN ayarlarıyla yeni bir erişim noktası oluşturun.
Konu kilit olsun o zaman. Arkadaşların canı yanmasın

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konu kilit olsun o zaman. Arkadaşların canı yanmasın
Konu kilitlemeye gerek yok. Bu konu vesilesiyle bilmeyenler de bilgilenir. Yani bu verdiğiniz linkte böyle bir şey olacak diye bir kaide yok ama VPN buna izin verir.

ykd96

Üye
süper oldu bu siteyi öğrendiğim eyvallah

Hangi çok bilmiş arkadaşımız "bu vpn sizin bildiğiniz vpn değil, bilgisayar ile uzaktan kontrole yarıyor" demişti acabaaa.

Görüldüğü gibi bildiğiniz vpn işte.

Lumia 820 ile gönderildi.

Tepkiler: erhanercan
gariptir ki canada maillerinden bir sürü spam mail düştü gmailime bağlandıktan sonra

ogzhnoTr

Üye
Bence bu site güvenli değil kaldırdım ben, twitter açıldı youtube'da açılır bir kaç gune

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hangi çok bilmiş arkadaşımız "bu vpn sizin bildiğiniz vpn değil, bilgisayar ile uzaktan kontrole yarıyor" demişti acabaaa.

Görüldüğü gibi bildiğiniz vpn işte.

Lumia 820 ile gönderildi.
Öncelikle konuşmalarınıza dikkat edin. İkinci olarak o çok bilmiş dediğiniz arkadaşımız her kimse çok doğru söylemiş. Bu sitenin serverları yurt dışında olduğu için bağlanabilirsin ama göze aldığın riskler bağlanmaya değerse orası senin bileceğin bir iş. Ama şöyle açıklayayım o server yöneticisi senin telefonun tüm içeriğini yedekleyip başka bir ortama aktarabilir veya tamamını silebilir. Bilmem anlatabildim mi. O yüzden bilmediğiniz ve güvenmediğiniz VPN serverlarını kullanmayın. Bunun yerine Erişim Noktası oluşturup APN veya Wifide Proxy kullanın.

hiç işim olmadı bu vpn apn lerle olacağınıda düşünmüyorum..

çok doğru soylemişşsin teşekkürler fakat apn ve proxy olusturmayı anlatan bir konu hazırlar mısın çok dua alırsın valla (=

Twitter Youtube hiç işim olmaz gelsin vergisini ödesin öyle açılsın kullanıma. İzlesene.com akar hiç değilse yerli site

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

SheFy

Üye
vpnbook.com da var ama orda ki protokoller farklı galiba. Ovpn kurulabiliyor mu ?

@esadsamil @papakudioflu ilk konuyu düzenleyip VPN 'in aslında bu iş için kullanılmayacağını oraya yazarsanız daha iyi olur. Çünkü konunun başını okuyup alt kısımlara bakmayanlar olabilir. Arkadaşların bu konu yüzünden canı yanmasın. telefonuna erişebilen telde kayıtlı şifre ve cüzdan bilgilerini de alabilir belki.