Voyager Home Screen (vHome) v3.95 s60v3 Unsigned EN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
celibar

celibar

Üye
    Konu Sahibi
Voyager Home Screen (vHome) v3.95 s60v3 Unsigned EN


Voyager Home Screen (vHome) ücretsiz bir donanım size büyük saat, başlangıç menüsü, hava durumu, haberler senedi, Google, fav iletişim, akıllı arama, vb ile S60 ev ekran özelleştirmede yardımcı olur
.
Temel özellikleri:
Eğer belli bir özelliği sevmiyorum eğer sadece C devre dışı bırakmak için basın Google, hava durumu, haberler, Operatör logosu gibi özellikler, büyük saat, ileriye oldukça düzdür. Basın / sağ ürün anahtarı olabilir bar ve bar haber yapmak için üzerine bıraktı.

Hızlı görev anahtarı: Biz kırmızı sonunda çalışan görevler arasında geçiş yapmak için tuşunu kullanın, aynı zamanda yanlışlıkla kırmızı tuşa basarak Opera Mini / Gmail gibi Java apps çıkın, hiçbir zaman çok ev tuşuna basarak daha sonra seçmek kolay.
Akıllı arama: Bir harf için bir sayı yazın, herhangi bir temas hızlı bulmak için. 2455 Bill gibi. Bu uygulamalar için kullanabilirsiniz. 46.245 Gmail için gibi. Eğer telefonun menüsü biraz sen akıllı ev arama ekranından şey alabilirsiniz gereksiz zaman bulabilirsiniz.
Başlat menüsü: Apps düzenlemek için başka bir yol, sen akıllı aramayı kullanarak app bulabilir ve Başlat menüsünde veya Ana ekran kısayol kolayca uygulaması yer. Ve start menüsünde alt klasör desteği.
MyFav: otomatik arama günlükleri tarama ve arama kişi / ev ekranın sağ seçim tuşu (tabi bunu istediğiniz uygulaması ile değiştirebilirsiniz) üzerinde en sık MyFav özelliği metin. Basın Eğer senin en çok kullanılan uygulamaları görebilirsiniz / sağ bunda tuşuna bıraktı.

vApps: Evet, bir mini App Store, yedinci kısayol içerir. şimdi için değil çok sayıda uygulamalar (burada görmek ne istediğinizi söyleyin), biz burada en iyi ücretsiz uygulamalar toplamak için, tüm (test bize ve ekran çözünürlüğü, MR/FP1/FP2 vb onları düzenlemek, uygun telefon modeli böylece) gerekmez. Sadece tek bir tıklamayla yüklemek, indirmek için:, ölü basit. (Liste bir süre içinde bir kez check, bu yüzden otomatik olarak güncellenir.)
Yeni app kutusu: Yeni bir uygulama yüklendikten sonra, eğer şimdi çalıştırmak isterseniz bir popup soran olur. Bunu bulmak için menüsüne kazma zaman kazanın.
Web dizini: Sırasıyla web tarayıcısı, bizim dizin sayfası görürsünüz. Tüm en popüler mobil siteleri (umarım). Siz de öyle değilse, sadece Başlat-Ayarlar kapatmak-More
Tuş Kilidi: üzgün sistem ayarlarını vHome tekrar kurulum lütfen, işe yaramaz.
Kilit kolaydır: Başlangıç-Lock, çok eski yol daha iyi. iki kez basın bitir kilidini.
Bağlantı: varsayılan vHome güncelleme hava / haber, her saat, 9:00-23:00 (hayır güncelleme eğer devre dışı haber ve hava), ihtiyaçlarınıza uygun Başlat-Ayarlar-Bağlantı bu değişiklikten.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: frk uzn, general_90 ve Nadir


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.
 
ersin_20

ersin_20

Üye
öncelikle emek verdiğiniz için tskurler bu progam çok guzel ama dahada guzel ola bilir olması gerekir size zahmet olmazsa bu progamın dilinı turkçe yapa bilirmisiniz şimdiden tskles elinize saglık
 
celibar

celibar

Üye
    Konu Sahibi
Çevirmeyi denerim fakat ne kadar çevirebilirim, bilmiyorum.MaxiPDA'da çeviri yapan arkadaşlardan yardım alabilirsin.

http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-s60v5-maxipda-turkce-uygulamalar/

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle emek verdiğiniz için tskurler bu progam çok guzel ama dahada guzel ola bilir olması gerekir size zahmet olmazsa bu progamın dilinı turkçe yapa bilirmisiniz şimdiden tskles elinize saglık

birazını Türkçe yaptım fakat ayarlar çalışmamaya başladı ve Türkçe yapmaktan vazgeçtim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt