Voyager Home Screen (vHome) v3.91 * 03.09.2010

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
Voyager Home Screen (vHome) v3.91 * 03.09.2010
Voyager Home Screen (vHome) v3.91 S60v3 SymbianOS 9.x Signed CN



Voyager Ana Ekran ( vHome ) ücretsiz bir eşya size büyük saat, başlangıç menüsü , hava durumu , haberler senedi , Google, fav iletişim , akıllı arama , vb ile S60 ev ekran özelleştirmek yardımcı olur

Anahtar özellikler:


Sadece devre dışı bırakmak için C tuşuna basın sevmiyorsan belirli bir özellik gibi , eğer Özellikler Google , hava durumu , haberler, Operatör logosu , büyük saat gibi hoş düz ön vardır. Basın / sağ öğe anahtarı olabilir bar ve bar haber yapmak için yola çıktı.
Hızlı görev anahtarı : home tuşuna basarak daha sonra seçmek de çıkmanız asla biz çalışan görevler arasında geçiş yapmak için kırmızı bitir kullandığınızda, çok daha kolay kazara Kırmızı tuşa basarak Opera Mini / Gmail gibi apps .
Akıllı arama: Bir harf için sadece tip bir numarası, herhangi bir temas hızlı bulun. 2455 Bill olduğu gibi . Sen uygulamalar için de bu kullanabilirsiniz. 46245 için Gmail gibi. Biraz zaman akıllı arama ev ekranından şey alabilirsiniz yararsız telefonunuzun menüsünde bulabilirsiniz.
Başlat menüsü : Başka bir şekilde uygulamaları düzenlemek için, bir app akıllı aramayı kullanarak bulabilir ve start şehrinde menü veya Ana ekran kısayol app yer . Ve biz start menüsünde alt klasör desteği.
MyFav : sizin arama tarama otomatik olarak kaydeder ve en sık MyFav özelliği , elbette ana ekran sağ seçim tuşuna ( üzerinde istediğiniz herhangi bir uygulaması ) ile değiştirebilirsiniz / metin arama insanlar yer . Basın / sağ bu önemli , siz de en çok kullanılan apps görebilirsiniz bıraktı.
vApps : evet , bir mini App Store, yedinci kısayol içerir. Şimdi ( burada ne görmek istiyorum bize için değil çok çok uygulamanın ) , burada , tüm uygun telefon modeli ( test ettik ve ekran çözünürlüğü, MR/FP1/FP2 vs bunları organize en iyi ücretsiz uygulamalar toplamak istiyorum Eğer yoksa böylece ). Tek bir tıklamayla , E yükleme otomatik indirmek için : , ölü basit. ( liste şekilde otomatik olarak bir arada bir kontrol ) güncellenir.
Yeni app kutusu: Yeni app yüklendikten sonra , bir görecekti soruyorum size şimdi çalıştırmak istiyorsanız . Eğer menüsüne bulmak için kazma saati kaydedin.
Web dizini: Tıkırtı web tarayıcısı , bizim dizin sayfası görürsünüz. Tüm en popüler mobil siteleri ( umarım) . Hoşuna yoksa sadece kapatmak Başlat- Ayarlar- Diğer
Tuş Kilidi : sistem ayarlarını , işe yaramaz yine vHome kurulum lütfen. Kilit kolaydır : Başlat -Lock , çok eski yol daha iyi. iki kez basın bitir kilidini.
Bağlantı: gıyaben, vHome güncelleme hava / haber , her saat, 9:00-23:00 (hayır güncelleme eğer devre dışı haber ve hava ), Başlat- Ayarlar- Bağlantı ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde bu değişikliği .

Yenilikler:

Değişiklik Yok Girişi kullanılabilir !
 

Ekli dosyalar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
TeşekkürLer , sadece Çince gaLiba..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt