Volkan Şen, G.Saray için ne dedi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Volkan Şen, G.Saray için ne dedi?
Bursaspor ile olan sözleşmesi 2013 yılında sona erecek olan Volkan Şen, Galatasaray'a transferinin mümkün olmadığını söyledi

Teknik direktör Fatih Terim'in yönetime sunduğu transfer listesinde yer alan Volkan Şen, transfer spekülasyonları hakkında açıklama yaptı.

Yazılı ve görsel basında uzun bir süredir Galatasaray'ın Volkan Şen'i transfer etmek istediği ve bu transfer için bizzat Fatih Terim'in devreye girdiği iddia edilmişti. İddilardan biri de Galatasaray'ın Volkan Şen için Bursaspor'a 3.2 milyon avroluk bonservis bedeli teklif ettiğiydi.

Basında yer alan haberler hem Galatasaray hem de Bursaspor tarafından doğrulanmazken; transferin söylentilerinin ana hedefi olan Volkan Şen konu hakkında bir açıklama yaptı.

Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Volkan Şen, şu an için Galatasaray'a transferininin mümkün olmadığını dile getirdi. Tatilini kız arkadaşı ile geçirmek üzere ABD'ye gien Volkan Şen, seyahate çıkmadan önce kendisine sarı kırmızılı ekibe gidip gitmeyeceğine soran yakın çevresine, şu an için transferi düşünmediğini, Bursaspor'da mutlu olduğunu belirttiği öğrenildi.

Galatasaray, genç futbolcuyu sezon başında ve devre arasında da kadrosuna katmak istemiş ancak Başkan İbrahim Yazıcı genç futbolcuyu bırakmamıştı.

Atakan

Atakan

Üye
Bence de. Kazım ve Pino varken transferin mümkün değil ..

arslansem

arslansem

Üye
Aman ha aman..Bursanın Sercan'ı Volkan'ı bi de Tuncay'ın ismi geçtiğinde ödüm kopuyor valla :nono:

arslansem

arslansem

Üye
Böyle yetenek(siz)lere verilecek paralara acırım..

arslansem

arslansem

Üye
Koşanlar almaya niyetli olsaydı bastırırdı parayı alırlardı.Medya şişiriyor bunları,doğal olarak fiyatları da artıyor.Küme düşmekten kurtulan Wolfsburg'da forma giyemiyor Tuncay daha ne diyeyim

Εthnic

Εthnic

Üye
ben galatasaraya gelecek oyuncunun yeteneginden daha cok karekterine onem veririm.. volkan senin tavir ve davranislari pek icime sinmiyor.. fazla onyargilimiyim bilmiyorum ama bu tarz futbolcular bir iki mac iyi oynadiktan sonra galatasarayda oynamanin verdigi guvenle kendilerini yildiz oyuncu sanip hemen simariyorlar.. ve iki adim onundeki topa kosmaya useniyorlar.. ben volkan sen ve arda turan gibi futbolculari hic sevmem.. isterlerse messiden daha yetenekli olsunlar... benim icin hicbir sey ifade etmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt