Volkan öyle bir laf etti ki...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
    Konu Sahibi
Volkan öyle bir laf etti ki...
Volkan öyle bir laf etti ki...



Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel bu sezon şampiyon olmak istediklerini söylerken, Beşiktaş'a da müthiş bir gönderme yaptı: "Ben Fenerbahçe'nin hiçbir maçta deplasmanda, beraberliğe sevindiğini görmedim"
Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, bu sezon şampiyon olarak sarı-lacivertli kulübün 3 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek istediklerini bildirdi. Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalar yapan Volkan Demirel, Beşiktaş maçının 10. dakikasında ayağına sert bir darbe aldığını, dizinin şiştiğini kaydederek, tedavisinin sürdüğünü ifade etti.
Beşiktaş maçında 3 puanı hak eden bir oyun sergilediklerini öne süren Volkan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"BEN FENERBAHÇE'NİN HİÇBİR DEPLASMANDA BERABERLİĞE SEVİNDİĞİNİ GÖRMEDİM"
"Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele ettik. Bu sezon son periyottaki en iyi futbolumuzu oynadık. Müthiş mücadelemiz vardı, kaçırdığımız goller vardı. Takımın bu kadar iyi mücadele etmesi, pozisyona girmesi, bu kadar sağlam ayakta durması bana göre ileriye dönük çok önemli ve güzel mesajlar taşıyor. Pozisyona giren, mücadele eden taraf bizdik. Zaten, maçtan sonra Beşiktaşlı oyuncular beraberliğe sevindi. Ben Fenerbahçe'nin hiçbir maçta deplasmanda, beraberliğe sevindiğini görmedim. Bu dikkatlerden kaçmamalı. 10 senedir buradayım, böyle bir şey hatırlamıyorum. Bu bizim mücadelemizin, oyuna hakimiyetimizin, 3 puanı hak ettiğimizin düşüncesi ve göstergesidir."
ŞAMPİYONLUK ÖZLEMİ
Sarı-lacivertli takımın istenilen futbolu sahaya yansıtmaya başladığını kaydeden Volkan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Şimdi bu oyunu skora yansıtmaya başlamamız gerekiyor. İnşallah bu hafta da bunu başaracağız. Ben ligin ilk 2 haftasında da söylemiştim. Ligin henüz başındayız. Takımlar 7-8 haftada oturacaktır. Biz de idmanlar ve maçlardaki tempo, pozisyon sayısının artması işlerin yoluna girdiğinin en güzel göstergesi. Bundan sonra inşallah daha emin adımlarla yürüyerek, sezon sonuna kadar en iyi mücadele ile şampiyon olmak istiyoruz. Üç senedir şampiyon olamıyoruz. Bu kadar ara vermemiştik şampiyonluğa... Üç yıllık özlemin daha fazla büyümemesi için tüm çabamızı sergileyeceğiz.''
"YOBO'NUN ZAMANA İHTİYACI OLABİLİR"
Fenerbahçe savunmasına bu sezon dahil olan takım arkadaşı Joseph Yobo'yla ilgili görüşlerini de paylaşan Volkan, şöyle konuştu:
"Yobo'yu Kayserispor maçında çok beğendim. Sakin, tecrübeli ve kendinden emin oynuyor. Nijerya Milli Takımı'nın kaptanı ve İngiltere gibi bir ligde 200'e yakın maç oynamış. Türkiye'deki lige, futbol anlayışına ve şartlara alışma süreci olabilir. Zamana ihtiyacı olabilir. Bekleyip görmek gerekiyor. Tabii ki takıma katkısından şüphem yok. Formanın hakkını verecektir."
 
  • Beğen
Tepkiler: f_torres44, berduş44 ve sassy girl


Samsun55''

Samsun55''

Üye
Doğru demiş
 
mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
İşte Fenerbahçe'nin BüyüKLüğü ..
 
'Davut

'Davut

Üye
Volkan onlar beraberliğe değil 2. yarıdaki iyi futbola o kadar sevinmişler...:d:

Tabii Canım bizde başka birşey demedik iyi futbol iyi futbol... Nedenini dünde yazmıştım Doğru mu sonuna kadar hemde...:ehe

Davut™;2771411' Alıntı:
Beşiktaş mı daha büyük yoksa Galatasaray mı tabikide Beşiktaş...;)

Gs her maç bize karşı yeniliyor Bjk arada birde olsa berabere kalıyorlar :d: İşte bu yüzden seviniyorlar Emre...:)
2 . Büyük Beşiktaş...Saygılar Büyüklere

 
haltie

haltie

Üye
İşte bu laflarla camiasını taraftarını kandırsın ancak.Bende beşiktaşın bu kadar korkak oynadığını görmedim :gul:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt