Volkan Demirel: Helalleştik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Volkan Demirel: Helalleştik


[h=2]Fenerbahçe sahasında Trabzonspor ile 0-0 berabere kalırken maç sonrasında Volkan Demirel önemli açıklamalarda bulundu.[/h]
Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli kaleci yayıncı kuruluş mikrofonlarına yaptığı açıklamada, maçı değerlendirirken 3 puanı hak eden tarafın kendileri olduğunu dile getirdi.

Maçtan sonda soyunma odasında Aykut Kocaman ile aralarında nasıl bir konuşma geçtiği sorusuna; "Zor bir dönemden geçtiğimizi, üst üste tempolu maçlar oynadığımızı söyledi. Hocamız haklı. Sahamızın da zemini bizi çok rahatsız ediyor. Ama bunlar bahane değil. Çok pozisyon istememizden kaynaklanan hatalar yaptık. Hem dışarıdan hem basındaki baskı takım üzerinde etki yaratıyor. Bu yüzden de pozisyonlar verdik ama daha çok maçı isteyen bizdik. Onlar da üç kontradan pozisyon yakaladılar ama golü arıyorsanız bunlar normal... Biz iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Üzülmedik, hocamız geldi herkesi tebrik etti helalleştik ama bu maçla alakalı. Bir sıkıntı yok. Bir de şanssızlık var üzerimizde. Top gol olmak istemedi. Bizim üzerimizde bir talihsizlik var. Bu oyunun üzerine de gol koyarsak iyi olacak." şeklinde cevap verdi.

Volkan taraftarlara ise şu mesajları verdi:

"Ben elimden geldiği kadar onlara içeride olanları anlatmaya çalışıyorum. Ne olursa olsun her zaman birlikte olursak kuvvetliyiz. Dışarıdan etkilenmemeliyiz. Takıma güvenmesek saklanırız ama inatla buraya gelip bir şeyler söylemek istiyorum. Taraftar, hoca ve futbolcularla ne yaptığımızı biliyoruz. Bakınca Marsilya maçında bir duran top, Galatsaray maçında son dakika penaltısı ya da Moskova maçında yine duran top.... Güne göre hareket etmemeliyiz. Uzun vadeli düşünelim. En kısa zamanda takım olmaya ihtiyacımz var. Taraftardan sabır istiyorum ve başkalarına kulak almasınlar."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
192
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
278
DiaBLoS


Üst Alt