vold.fstab dosyasından sonra program yükleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darklord084

Üye
    Konu Sahibi
vold.fstab dosyasından sonra program yükleyemiyorum
Merhaba,

Forumda sadikbakirci nickli kullanıcının açtığı konudaki dosyayı rootlu telefonuma attım ve kapatıp açtım. Açtığımda hafıza kartını telefon hafızası olarak görüyordu. sıkıntı yoktu ancak 1.70 gb lık telefon hafızasını hiç görmüyordu. başlığı açan arkadaşın tavsiyesine uyup değiştirdiğim dosyanın yedeğini almıştım.

ama programın hata verdiğini sanıp format attım telefona. tüm programlar gitti. şimdi telefonun rom dizinine ulaşamıyorum. etc klasörü için vold dosyasına nasıl ulaşırım ve eskisiyle değiştiririm.

android marketten bir tane dosya yöneticisi indiriyorum ve kuruluma başladığı sırada telefon resetleniyor. açıldığında
android.process.media hatası veriyor. ve kapatıp açmadan düzelmiyor.

Şuanda telefona bir program yükleyemediğime göre telefonun rom klasörüne ve etc ye ulaşabileceğim bir program metod arıyorum. öneriniz var mı?

- - - Eklendi - - -

telefon şuan rootlu ve her fonksiyonu çalışıyor. bilgisayara bağlayıp odin vs tarzı bir programlar rom dizinine ulaşma şansım var mı?

darklord084

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bir fikri olan?

0ceanS13

0ceanS13

Üye
O dosyayı ben bir kere sildim yanlışlıkla 2 gün 2 gece o dosyanın orjinalini atmaya çalıştım telefona atamadım en sonunda telefonun orjinal romunu yukledım onuda zar zor buldum galaxy ace 2 yeni zor bulunuyor herşeyi tavsiyem ugrasma orjin rom yukle. ben ugrastım atamadım dosyayı ulaşmak istersen pm at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt