Volar T9701 Tabletimi Ne Yaptıysam Çalıştıramadım

Sponsorlu Bağlantılar

FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
Volar T9701 Tabletimi Ne Yaptıysam Çalıştıramadım
Bir süre önce tabletimde bir sorun meydana geldi. Tablet açıkken sürekli sistemden bir şeyler durduruluyordu ve kesinlikle hiçbir şey kullanılmıyor sadece ardı arkası kesilmeyen hatalar görüntüleniyordu. Daha sonra bir şekilde tableti fabrika ayarlarına aldım. İşlem başarılı bir şekilde tamamlanmasına rağmen aynı sorun devam ediyordu. Daha sonra tablet açılışta gelen Volar ekranının ötesine geçmemeye başladı, sadece Volar yazısında kalıyor başka hiçbir şey çıkmıyordu. Ses açma kapama hangisiyle yapılıyorsa üstünde Ünlem işareti olan bir Anroid Robotun olduğu bir yere girdim ama orada da o robotun ötesine geçmiyor öyle kalıyordu. En sonunda tablet hiç açılmamaya başladı. Şarjı bitmiştir diyerek saatlerce şarjda beklettim fakat fayda etmedi. Şuan halen açılmıyor. Bende en sonunda Rom yüklemeyi denemeyi seçtim. Gerekli dosyaları indirdim işlemlere başladım. Maalesef bu işlemi de yapamadım bir türlü. Karşılaştığım sorunları resimlerle göstermeye çalıştım, yardımınızı bekliyorum.

Tabletin ses açma tuşuna basılı tutarak bilgisayara bağladığımda Aygıt Yöneticisinde böyle görünüyor:



"Sürücü yazılımını güncelleştir > Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" diyerek gözattan bilgisayarıma uygun sürücüyü seçtikten sonrada karşıma böyle bir yazı çıkıyor:



"Sürücü yazılımını güncelleştir > Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara > Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver" diyerek Disketi var kısmından bilgisayarıma uygun sürücü dosyasını seçtikten sonrada bu ekranla karşılaşıyorum.



Disketi Var kısmına girmeden ileri dediğim zaman:


Disketi Var kısmına girip uygun sürücüyü seçtikten sonra tamam dediğim zaman:


Elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalıştım yardımlarınızı bekliyorum.
Araştırmalarım sonucunda sorunun kullanmayı denediğim sürücüler olduğunu farkettim. Volar t9701 için uyumlu olan sürücü "RK 30" ve ben "RK 29"u deniyormuşum. Ben zorda olsa buldum ve denedim şuan tabletim düzeldi. Belki faydası olur diye sürücüyü paylaşıyorum.

 


Üst Alt