• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Vokal Remover - Müziklerdeki İnsan Sesini Çıkar Kaldır

Sponsorlu Bağlantılar

Tek Geçerim

Tek Geçerim

Üye
    Konu Sahibi
Vokal Remover - Müziklerdeki İnsan Sesini Çıkar Kaldır
Müziklerdeki mp3 lerdeki sesi çıkar kaldır. Kendinize mükemmel fon müziği yap. Online site adresi

Mesaj birleştirildi:

Uzun süredir konu açmıyorum fakat bu online vokal remover çok hoşuma gitti sitelerde de rastlamadım Çok güzel bir konu. Düşünsenize bir m3 ün sarkının insan sesini çıkar kenfinize mükemmel muhtesem parçalar gon müzikleri yapın karaoke yapın şarkı okuyun video çekin her ne istersenix yapın. Admin konu başlığını düzenleyebilirsiniz ben bir çarpıcı başlık bulamadım Kalın sağlıcakla beğenin yorum yapın bir tesekkürü çok görmeyin.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
  • Cool
Tepkiler: Yusuf_EMRE, Silinen Üye 777448, PALA. ve 1 kişi daha


PALA.

PALA.

Üye
Teşekkürler, örnek yükleseydiniz keşke, bir ara denerim bakalım ama her sesi ayrıştırabileceğini sanmıyorum özellikle eski kayıtları.
Denedikten sonra tekrar yorum yaparım, teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tek Geçerim
Wandeta

Wandeta

Üye
Konu için teşekkürler tam aradıgım şey derken bir mp3 denedim tam sözlerin başladıgı yerde kısık da olsa arka planda sözleri duyabiliyorsun bozuk bir hışırtı şeklinde geliyor sözler iyi olmadı bu.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tek Geçerim
PALA.

PALA.

Üye
Denedim, öyle çok profesyonel bir sonuç elbette beklememek lazım ama iş görür.
Cem Karaca'nın Resimdeki Gözyaşları parçasını çevirttim bazı yerlerde ufak düşme - boğulma yaptı, ufak ses gelmesi oldu ama normal bir durum Rahmetli nin ses aralığı genişti ayıklamak kolay bişey değil. Parçayı .wav formatında kaydetti ve boyutu epey yükseldi.
Mesaj birleştirildi:

Birkaç farklı parça da daha denedim, dediğim gibi profesyonel sonuç beklemeyin, bu kadar çevirmesi bile büyük bişey. Sesin biraz canlanmasını istiyorsanız tekrar mp3 formatına çevirmeyi deniyebilirsiniz.

Tekrar Teşekkürler (h)
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Tek Geçerim

Silinen Üye 777448

Kapalı Hesap
Bazı şarkıların enstrümantali bulunmuyor. Bunu görmemiz iyi oldu. Teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2643147 ve Tek Geçerim


Üst Alt