Voip konusunda tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taylanay

Üye
    Konu Sahibi
Voip konusunda tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım...
Nokia E51 telefonumda voip hizmetini kullanmak istiyorum ancak kullandığım voip hizmeti ücreti dışında bir de kullanılan GPRS veya EDGE bağlantısı ücretlendirilmesiyle ilgili hiçbir bilgim bulunmamakta. Bu konuda tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

sincerelym

sincerelym

Üye
varsa bilgi verecek bende bekliyorum

burhanbal

Üye
bu sitede bi soruya cevap almak bayağı uzun sürüyor galiba...

selim6186

selim6186

Üye
merhaba.benim e51 telefnumda voip uygulamasını fring ile yapıyorum.ama aynı anda msn de çevrimiçi olmalısınız sonra fring rogramı ile internet üzer,nden msn listenizdekilerle konuşabilirsiniz.listeniz dışındakilerle internet üzerinden nasıl konuşucanızı bende bilmiyorum

kaan0

kaan0

Üye
voip nedir caba iyi bişey mi bende de var voip ayarları diye ama bomboş....

volpan

volpan

Üye
nimbuzz kullanıyorum sesli konuşabiliyorum internet üzerinden konuşuyorum msn skype ile bedava herhangi bi ücret yok

kaan0

kaan0

Üye
yani skype gibi bişey bu voip...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Mesala ben ninbuzz kullanıyorum.bütün ev telefonlarını ücretsiz arıyorum.nonoh tan bir hesap alıyorsunuz ama internet paketi kullananlar için bedava

okkoo

Üye
bu adresten telefon marka be modeline uygun nimbuzz programını indirebilirsiniz.
E51 modelinde sip ayarı ve internet telefonu özelliği bulunmakta. Sip ile ilgili server servisi veren bir yere abone olunabilir Telecomun wirefonu gibi. nimbuzz programında sip ayarları bulunmakta msn gibi birçok benzer özelliği bulundurmakta msn ile sesli görüşme yapılabilmektedirn yani cepten cebe veya cepten pc ye. Kablosuz internet özelliği olan telefonlarla internetin olduğu her yerde ücretsiz görüşebilir ve yazışabilirsiniz. 3G internet paketi sahibi olursanız 1 saatlik görüşme en fazla 10 mb data kullanmaktadır.

--------------- Ekleme ---------------

Nimbuzz programı benzer diğer programlardan daha kaliteli ses ve hıza sahip.
ücretsiz abone oluyorsunuz ve programa giriş bu abone bilgileri ile gerçekleşiyor.
Programın Türkçe versiyonu var.
Ayarlardan kullanacağınız servisi seçiyorsunuz msn gibi ve msn adres ve şifresini kullanıyorsunuz kişi listeniz online olunca otomatik geliyor. aynı şekilde konuşmak istediğiniz kişi veya kişilerde programı kullanarak online olduklarında ücretsiz görüşme ve yazışma yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt