vodofone!!servislerle kontür hırsızlıgı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
badblue

badblue

Üye
    Konu Sahibi
vodofone!!servislerle kontür hırsızlıgı
Arkdaşlar ben bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum sizinde başınıza gelebilir dün 150 kontür yükleyip 75 kontür kazanmama ragmen 225 kontürüm olması gerekeriken 102 kontürüm kalıyo hemen müşteri hizletlerini aradım cepten 3 kere 5 er dakikanın üstünde beklettiler ve bakmadılar evdende tam 12 dakika aradım müşteri hizmetlerinden bakmadılar yani kontürleri kurtarıyım derken bide ordan traşladılar bi güzel ezan servisi işte istemedigim halde hiç kullanmadıgım 5454 chat servislerini iptal etmediler üstelik bu servisleri kullanmama rahmen mesajlar geliyordu sanırm bu yolla kontürleri bitiriyolar belkide çogu kişinin başına geldi bu vaka dicem başka bişi bulamıyorum..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
geçmiş olsun kardeş..

darülmendep

darülmendep

Üye
Yazık olmuşş

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Paylaştığın için sağol bunu diğer kullanıcılara örnek olur...Benden de 6 kontör traşladılar.Ama ben durumu farkettim 1 haftada iptal ettirdim.Yoksa her hafta 6 kontör çekeceklerdi.

badblue

badblue

Üye
    Konu Sahibi
yok bişi deil arkadaşlar bide cvp vermiyolar okadar 3 kagıt yapıyolarki milletin aramasından yogun hatları hangi bi insanla ugraşşınlar bu hatayı telefi etçeklerini sanmıyorum mail olarakta attım cvp bile gelmedi vodofono sitesine

blast_one

Üye
Bu Sorun AVEA da da olmuştu. MobilTurk aboneliği vardı.İstemediğimiz halde üye etmişler,her ay 15 TL gidiyordu.
Geçmiş olsun...

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Gsm operatörlerinin kullanıcısın elindeki kontörleri toplamak için kullandığı bir yöntem olmuş artık...Biz tüketiciler de bunun bilincine varmalıyız...

muhammetCAN

Üye
Bendede olmuştu ama vodafonede değil :D telsim deyken üç dört defa oldu aradım müşteri hizmetlerini kapattırdım bi dahada olmadı

salihbattal

Üye
bendede bugun 15 kontur gıttı

badblue

badblue

Üye
    Konu Sahibi
AZ ÖNCE BAŞKA Bİ VODOFONE bayine gittim ve herşeyi anlattım saolsunlar birde onlar kazıkladı beni 7070 den ne oldugu belli olmıyan bi servise üyeymişim birde onun iptali için 2 ytl para aldılar allah kahretsin bunları zehir zıkkım olsun diyom artık sitesinde devam etçem şikateylere iyice tadı kaçtı bu işin...

--------------- Ekleme ---------------

müşteri hizmetlerine ulaşılamadıgı için saatlerce mecburen bayiye gidiyorsunuz bayide kazanıyor bu sayede kullanılmaz hale getiriyolar vodofone bu gerçekten işi 3 kagıda dökmüşler para kolay kazanılmıyo vodofone halkı keriz yerine koymayın lütfen!!

gazbakkal

Üye
Al birinini vur ötekinie Bütün Operatorlerin bir şekilde tuzagı vardır bence Bende Şuan kadeer abrtızız söylüyorum duymuşnuzdur konuşturan kek top kek po kek şifreyi gönder kazan tek tek saydım 13 tane yedim yolladım hiç birinden çıkmadı her birinden 4 kntr gitti toplam 52 kntr yandı kntr kazancam die kaybettim

pinar1988

pinar1988

Üye
arkadaşlar böyle mesajlar geliyo fkat siz mesajları silmeyince direk üye yapıyolar sizi. böyle vodafone tarafından gönderilen mesajları direk siliyorum çok şükür başıma daha böyle bişi gelmedi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt