VODOFONE bayi sahtekarlıgı

Sponsorlu Bağlantılar

ALİBARIŞ

ALİBARIŞ

Üye
    Konu Sahibi
VODOFONE bayi sahtekarlıgı
arkadaşlar adıma verilmiş olan altbayilik kodu,artı adıma actıkları hattım.İptalodugunu söylemeden beni yaklaşık 4-5 ay kapalı gösteriyorlar.pirimlerimi bana sacmasapan paralar getiriyolar (5tl)gibi yani sizin anlayacagınız iyibir şebeke ye düştüm. hakım aradım .ama ne fayda bana busefer 90tl verip susturdular.yardım istiyorum.Hatları getiren üstüne üstlük bana tehtitler savurdu tabi ben de boşkalmadım bende savurdum yardım

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
barış bey tam olarak sorun ne anlatır mısınız?

ALİBARIŞ

ALİBARIŞ

Üye
    Konu Sahibi
Ya şimdi ben vodofonede bir bayiliğim vardı bu bayi kodum ile bana pirim veriyolardı belki bilirsiniz ama bana pirim yerine sadaka verirmişgi para getirdiler para nın miktarı >5 tl> bende getiren elemandan almadım yolladım derdimi söyledim bana senin bayikodun da bir iş var dedi giti neyse eleman gidiyo geliyo abi anlamadım cözmeye calışıyolardedi aradan 3aygecti numara taşıma paralarım pirimim neoldu sordum bana yok dedi yine ben cıktım gitim bölge bayine 45 yl 35 tl 5 tl toplam 90 tl cıktı ben de güldüm olurmu dedim 5 ayda otursam hic müşteri gelmese 1tane geciş günlük gönderdim dedim ya olurmu felan müşterim geldi yanıma osırada oraya onun gecişini cıkarın kım yapmışdedim baktılar başkabayi adına acılmış.bana senin bayiliyin iptalolmuş kusurabakma bu hatların pirim lerini yeni bayi kodu alalım sana verecez dediler neyse 90 tl istiyom pirim ben deyokdiyo gelen eleman kavka etim vallahi cam cerceve kalmadı para vermedi kontur sattı zorla istanbulu aradım yok abi yardım etmediler adanayı aradım senin sorunun mersin de diler abi param olsa vallahi mahkemeyi kazanırım işte gelingörün bunlar pirim vermediler üstüne üstlük bayilik için verdiyim vergi levham nüfüs cüzdanı fotokobimi imzasüküstürümü vermediler sahtekarlar bunlar zengin olmanın yolu kücük esnafı ........ Haletmek agıroldu ama vallahi haklıyım abiler ablalar 4 yılık alt bayiyim ben yardım!

Üst Alt