Vodem üzerinden bilgisayarda sesli ve Görüntülü görüşme

Sponsorlu Bağlantılar

akababa

Üye
    Konu Sahibi
Vodem üzerinden bilgisayarda sesli ve Görüntülü görüşme
arkadaslar mobile partner diye bi program var bununla sesli görüsme yapılabiliyormus ama kac defa kurup kaldırdım yapamadım hic bir sekilde kurunca görmüyor makinayı sanki ,
profil olusturup baglan a tıklayınca "cihaz baglantısı kesildi veya bulunamadı yazıyor" .

modem markası vodafone k3570-z anlayan veya aynı modemde kullanabilen varsa yardımcı olabilirmi

phasan

phasan

Üye
skayp kullan

_RYUK_

_RYUK_

Üye
benin pc de win7 kuru.hicbır program kullanmadan bluetooth ile telefonu pc baglayarak telefon ile konusabiliyorum

lord_keles

lord_keles

Üye
hocam
vodafone k3570-z ''zte'' firmasının bir modemi mobile partner sadece ''huawei'' 3g modemlere ozgu bir program oyuzden bu modemle mobile partner in hiçç bir sürümünü kullanamzsınız......... ama şu programı deneye bilirsiniz zte destekliyormuss

akababa

Üye
    Konu Sahibi
hocam
vodafone k3570-z ''zte'' firmasının bir modemi mobile partner sadece ''huawei'' 3g modemlere ozgu bir program oyuzden bu modemle mobile partner in hiçç bir sürümünü kullanamzsınız......... ama şu programı deneye bilirsiniz zte destekliyormuss

Teşekkür ederim yarın deneyeceğim inşallah çalışır

R.A.M

R.A.M

Üye
cihazın içindeki yazılımı yüklemezsen mobile partner görmez vodemi bilgin olsun.

handci04

handci04

Üye
hocam

mobile partner marka model ayırt etmiyor diye biliyorum ama

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Bende huwaei e160e Uygun dashbord indirip cihaza flasladım oldu sesli arama oluyor.

lord_keles

lord_keles

Üye
mobile partner marka model ayırt etmiyor diye biliyorum ama
mabile partner marka model seciyor malesef huawei ye ait oldugu için mobile partner baska modemler calısmıyor ornek avea ve turkcell mf190 ı alıp deneye bilirsiniz... mf190 zte nin hiç bir şekilde çalıstırmıyorr..

HaqperesT

HaqperesT

Üye
google huwaei e160 dashboard yaz ses görüntü destekli birini indirip modem takılıyken çalıştır ve devam et

akababa

Üye
    Konu Sahibi
hocam

Dostum çok çok sağol çok teşekkür ederim işe yaradı çalışıyor konuşabildim bilgisayarla :-) ama yapısı gereği biraz geç yanıt veriyor donma oluyor bazen