Vodafonun haksızlılığı 3520 servisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhsinix

Üye
    Konu Sahibi
Vodafonun haksızlılığı 3520 servisi
Arkadaşlar bu vodafon abone istemediği halde 3520 diye bi servise bazı kişileri zorla habersiz bir şekilde abone yapıyor. Normalde 25 tl gelen faturam 65-75 tl diye gelmeye başladı. Müşteri hizmetlerini aradım ben bu servise kaydolmuşum güya. Internetten araştırdım bir çok kişinin bu durumda olduğunu gördüm. Hemen başka bir operatöre geçtim. Faturası az gelen aboneleri böyle servise abone yaparak haksız kazanç elde etmeye başlamışlar iyi valla. Baktılar diğerleriyle başa çıkamayacaklar bu yola baş vurmuşlar.

TheCower

TheCower

Üye
Yapabilir ve bunu saklı tutuyorlar. O yüzden faturalı kullanmayın.

Archonn

Archonn

Üye
Benim faturasız hattımda da aynı şekilde bakiyeme TL yüklediğimde 10 TL kesinti oluyordu. Müşteri hizmetlerine email attım,3520 adlı 3. parti eğlence servisine aboneliğimin bulunduğunu söylediler.Aboneliğin iptalini istedim,iptal edildi.
Henüz hattıma yükleme yapmadım ama,yükleme yapınca belli olacak.

lord1902

Üye
Aynısı bugun benımde basıma geldı. Eger ödeme yapılmazsa. Cep merkezıne gidip hattı kırıp yüzlerine tükurcem.

mstf_l

mstf_l

Üye
kardesim yuklemeyin kontor falan gidin vodafone shop a hesap vermelerini isteyin islerine geldiginde almayı biliyorlarsa simdide pasa pasa odeyecekler olmadı tuketici hakları falan korkutun biraz
Benim de bi keresinde 5 liram sebepsiz yere kesildi aradım musteri hizmetlerini dedim boyle boyle hemen geri yukledier 5 lirayı arama ucreti olarak 2 tl kestiler ama olsun mesele 5 tl degil mesele hicbisey yokken almaya calısmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt