vodafoneyi anlamak gerçekten güç...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
vodafoneyi anlamak gerçekten güç...
geçenlerde burada serpil timuray yöntiminin kaybının 2 kat olduğu ve son yıllarda vodafonenin çok abone kaybettiği yazıldı dorudur etrafım da çok kişi avea sınırsız ya da turkell 35 lik biz bize kamuya geçti... vodafonenin altyapısı gerçekten çok düzeldi faturalı kullanan insanlar genelde ya normal konuşur turkelin 35 heryöne 1200ü gibi yada çok konuşuyordur aveanın 66 sı gibi bunlara uygun maalesef bir tarifeleri yok ve benim rehberimin neredeyse tamamı avea ve turkell oldu umarım uyanırlar da rekabet devam eder...

sarıoklar

Üye
klasik haftalık konu açılmış : )

Cynical

Cynical

Üye
La havle...

alperen1313

alperen1313

Üye
vodafone yi anlamak kolaydır aslında ama ..
an larsanız

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
ne oldu arkadaşlar yaranıza tuz mu ektik vodafonenin sivil avukatlarımısınız? yoksa açılan konular hoşunuza gitmek zorunda değil burası forum nihayetinde öyle la havle ler klasik konular vs forum anlayışınızı gösteriyor beğenmesseniz yorum yapmassınız olur mu?

Doğan

Üye
ben anlamadığım için kullanmıyorum vodofone 'nu bana göre çok karışık bi operatör

paradox1026

paradox1026

Üye
bi hafta ben bi hafta sen solgun:) haftaya ben açarım konuyu oldumu:) solguna katılmamak elde değil yorumların için teşekkürler....

alperen1313

alperen1313

Üye
solgun kardeşim
kimse avukatlık yapmıyor en azından kendi adıma durum böyle sadece bildiğimi yazarım ben...
siz neyi kullanırsanız kullanın kardeşim

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle alperen zaten sözüm sana değildi avukatlaraydı sonuçta 3 operatörü de kullanıyorum kimse açılan konular hakkında klasik vs yazmasın yeter sonuçta burada herkes bişeyleri az çok biliyo paradox sanada teşekkürler kardeş umarım vfonede sesimizi duyar bu arada vfone ile ilgili telekominikasyon kurumunda bir işlemim var neticelenince forumu haberdar edeceğim...

alperen1313

alperen1313

Üye
solgun kardeşim
teşekkürederim anlayışın için...
bu arada vodafone ile ilgili neyin var...
özel değilse öğrenebilirimiyim...

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
bi inceleme netice gelince haber vercemmm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt