Vodafonenun limitsiz internetini mi yoksa avea nın 1gb internetini mi almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Vodafonenun limitsiz internetini mi yoksa avea nın 1gb internetini mi almalıyım
Beyler interneti android marketten uygulama indirmek için almak istiyorum bide face e falan girmek için sizce hangisini almalıyım?
Aveanın artıları:
-7.2 Mbps hep devam ediyor ama düşmüyor
Eksileri:
-1gb olunca bitiyor
Vodafonun artıları:
-Limitsiz olması
Eksileri:
-100 mbps olduğu zaman 96 kpbse düşüyor
Ve 7.2 mbps internetin 20 saniyede indirdiği uygulamayı 96 kbps kaç dakikada indirir?
Şimdiden herkese:tşk:

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]kardeşim 1 gb internet video indirmeyen adama yeter. Ben ikisini de kullandım. Mesela avea da youtube dan video izlerken bitti. Vodafone nunki internet sayfalarında gezinmede problem yapmıyor ama indirirken çok bekletiyor. Ben tamamen 96kbps e de razıyım ama en fazla 10 kbps ile indiriyor. Avea nın ki daha iyi gibi geliyor bana. ama yine de sen bilirsin. Bunlar benim kişisel görüşüm. Ama avea nın çekim gücünün düşük olmasını da unutma. Tabi durduğun şehre bağlı. Ama şunu da belirteyim youtube dan vodafone ile donmadan da video izliyorum.[/SIZE][/COLOR]

trecool

trecool

Üye
kardeşim vodafone al en azından limit olmaz hem telefonda 100 mb den öncede sayfaları aynı hızla yüklüyor indirme hızıda bulunduğun yere göre değişiyor

Muharremoter

Muharremoter

Üye
Limitsizz al bekleme kardeşim 96 olmasına rağmen ortalama 2-3 gb kullanırsın telde en kötü :oke:

trecool

trecool

Üye
ben bi ara 10 gb yi geçmiştim vpdafonla:)

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
aynı hızla devam etmio 96 kbps ye düşüo 7.2 mbpsle 20 saniyede indirilen uygulama(android markette)96 kbps ile kaç dkkada inr onu merka ediom

trecool

trecool

Üye
valla 4 mb lik bi dosyayı 2 dakkaya falan indirisin96 kb ile

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Vodafon alcam :tşk:

trecool

trecool

Üye
iyi seçim:)

hamit45500

hamit45500

Üye
Avea diyorum 4-5 aydir 1GB lik internet pakedini kullaniyorum bugune kadar sorun yasamadim Arada 20-30 mb video oyun falan indiriyorum aylik en fazla 600-700 mb kullaniyorum secim senin

futbol123

futbol123

Üye
1gb 3günde biter vodafone limitsiz alın

baranselona

baranselona

Üye
vodafone indirme hizindan baska herseyiyle aveaya fark atar 2tane ideos x5 aldiktan sonra kuzenimle karsikikli racing thunder 2 oynayacaktik online. kuzenim x5 e 1gb paketli avea hattini takti sonra oyuna baglanirken avea cok yavasti bndede vdf sinirsiz paket var hemde 100mb geceli 10 gun olmus... iste benimki ondan daha stabildi.. oyina bi basladik kuzenimin cihazi oyundan atti net yavas diye sonra bikackere daha denedik yine atti... sonra kuzenim diger vodafone. sinirsiz paketli olan 2. hattini takti. karslikli catir catir oynadik... avea vodafone nun eline su dokemez internette... bu dediklerim 3.5 g cejen bi yerde yasandi...

fakat soyle bisey var. eger 3g cekmeyen bi yerde olursaniz 100 mb tan sonra vodafone cok yavaslyor.. ama 3g ceken yerlerde cok iyi...

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
zaten beyler bende avea jet vardı 4 gb internet bilgisayar için 4.590 yaptım öküz herifler bu ay 42 lira fatura yazmışlar sanki ben 7 gb baktım

----------Eklendi @ 22:26:00 ---------- Yazıldı @ 22:25:37 ----------

22 liraydı 4 gb internet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt