Vodafone'lular yaşadık...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhizlim

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'lular yaşadık...
Bir ara var olan AYLIK SINIRSIZ cepnet tekrardan kullanıma sunuldu. Hemde kotası 250 Mb ve 500 Mb olmak üzere iki paket halinde. Sonrasında hız 96 kbps ye düşüyor. Eskisinden de daha iyi ve indirimli aylık 7 tl'den başlayan fiyatlarla.

catdog136

catdog136

Üye
yeri burası mı?

mhizlim

Üye
    Konu Sahibi
Bence Nokia Symbian 3 cihazı olan herkesin merak ettiği ve ilgileneceği bir konu. Daha etkin kullanabilmenin konusu olamaz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konu açıldı sabah ve gereklli yere taşındı

doctorrr

doctorrr

Üye
valla hacım aveada aylık 9 tl 1 gb...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
3 aylık öyle sonra 14

cukuleaks

Üye
Bir ara var olan AYLIK SINIRSIZ cepnet tekrardan kullanıma sunuldu. Hemde kotası 250 Mb ve 500 Mb olmak üzere iki paket halinde. Sonrasında hız 96 kbps ye düşüyor. Eskisinden de daha iyi ve indirimli aylık 7 tl'den başlayan fiyatlarla.

oley be sonunda be işte bu. Yihuuuu. İptal ettim diye içim yanıyodu. Cmon man hahahaah.

mhizlim

Üye
    Konu Sahibi
Evet ama sınırsız için 14 tl hiç fena değil. En azında kota aştım mı diye sıkıntın olmaz. 1 ay boyunca rahat rahat bağlanırsın. Mesela gps ve hava durumu gibi bir çok uygulamada çok kullanışlı olur.

mcalisir

Üye
ow shit :) süper yaşadık vallaha sönmüreçem

Dimi3

Dimi3

Üye
Ben hala eski sinirsiz pakedi kullaniyorum. Eger bu 3 aydan sonra 14 tl olacaksa hic degistirmeyeyim, kalsin boyle. Ben memnunum :)

thurq123

Üye
aynen bende eskisini kullanıyorum 250 mb olsa ne farkeder o ilk gün çerez gibi gidiyo ama artık herkes yüklenecek net paketine herkesin neti dahada yavaşlayacak yoğunluktan

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Benim eski sınırsız devam ediyor araştırdım bir başkası için oda yapacak bu haber onu sevindirecek :)

---------- Eklendi @ 23:26:41 ---------- Yazıldı @ 23:24:44 ----------

aynen bende eskisini kullanıyorum 250 mb olsa ne farkeder o ilk gün çerez gibi gidiyo ama artık herkes yüklenecek net paketine herkesin neti dahada yavaşlayacak yoğunluktan

sana katılıyorum eski sınırsız 100mb ama dediğin gibi ilk kota çabuk bitiyor üstelik birşey indiriyorsan daha erken biter eski sınırsızlar avantajlı tabi bu yeni de iyi oldu sınırsız sonuçta fiyat önemli değil :)

phasan

phasan

Üye

arkadaşın 250 mb ilk 3 ay 7 tl sonra 14 tl

mhizlim

Üye
    Konu Sahibi
Okuyunca zaten başka bir şey yazmıyor. Neresinden okuduysan.

erkişi

Üye
eleştirtik itiraz ettik ve şimdi teprikleri vodafoneye iletilim

by_van_helsing

Üye
bence ücreti fazla en azından kota aşımı128 kbps internet hızı olsaydı keşke ben eski cepnet üyesiyim fiyatı uygun yani

phasan

phasan

Üye
128 kbs olsada ne farkeder ki avea 128 kbs ama vodafonla aynı net sonuçta

by_van_helsing

Üye
seni bilmem ama ben 96 kpbs hizinda 15 kb indirme yaparken 128 kpbs hizinda nasıl oluyorsa 35 kb hizinda indirme yapıyorum kiyaslarsan iki katından fazla yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt