Vodafone'dan Süper Internet Kampanyası . Ocak ayında Internet Bedava!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goremaster

goremaster

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'dan Süper Internet Kampanyası . Ocak ayında Internet Bedava!
Vodafone yeni kampanyası Süper Internet ile tüm kullanıcılara Ocak ayı boyunca bedava Internet fırsatı soruyor. 1 ay bedava cepten internet için 1 Ocak – 31 Ocak 2011 tarihleri arasında “SUPER” yazıp 3636’ya göndermek yeterli.
Kaynak:

• Beğen
Tepkiler: Trackmania

emrexst

Üye
herkesemi bedava

besir06

Üye
bugün yptım herkese bedava allah razı olsun su vodafonedan internet paketlerinde üstüne yok valla

asi430

asi430

Üye
Evet işde budur. Vodafonu zaten internet den dolayı seçmiştim.herkese mutlu yıllar.sağol vodafone..

--------------- Ekleme ---------------

Evet işde budur. Vodafonu zaten internet den dolayı seçmiştim.herkese mutlu yıllar.sağol vodafone..

muzikadami

Üye
merhaba arkadaslar
merak ettıgım bır soru var ,
acıklama kısmında bır yazı var, ucretsız kampanya dıyor ama acıklamada soyle bırsey var bu ne demek bılen varmı?

Cepnet paketi internet kullanımına içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
hacı takılma o içerik indirme olayına. gir cepten internetini kullan. O içerik dediği ücretli melodi, wallpaper falandan bahsediyor.Bedava girip sörf yapabilirsin
:off: daha bugün yeniledim cepneti..... bu tür kampanyaları nedense hep geç görüyorum

muzikadami

Üye
hacı takılma o içerik indirme olayına. gir cepten internetini kullan. O içerik dediği ücretli melodi, wallpaper falandan bahsediyor.Bedava girip sörf yapabilirsin
:off: daha bugün yeniledim cepneti..... bu tür kampanyaları nedense hep geç görüyorum
ozaman ınternet bedava degıl sörf bedava bu kampanyada :)
internet dıyınce dosya ındırme vs de dahıl oluyor normalde.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kardeş vodafonenin sitesinden ücretli olarak indirime tabi tuttuğu cep telefonu içeriğini indirirsen konturun gider. Orada bahsedilen o. E bu devirde kimse kontur verip melodi indirmiyor artık cebine. Anlatabildim mi facebookda video izle, youtubeden izle yada indir. Forum sitelerinde dolaş yada duvar kağıdı, melodi indir. Cep telefonunu modem olarak kullan laptopunla istediğin zaman istediğin yerde net olsun vs. Ücretsiz tamamen.
Memnun kalırsanız bu paketi ayda 7.99 lira vererek sahip olabilirsiniz.

byyogat

Üye
günlük 5 mb yazıyo ama ben 5 mb fazla girdiğimde kontör gitmiyor. Müşteri hizmetleride sınırsız dedi bilgisi olan varmı?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Günlük 5mb olduğunu nerden gördün 1 ay boyunca sınırsız ve ücretsiz.

byyogat

Üye
superinternet.vodafone.com.tr/nasilbaglanirim_kampanyalar_1aybedavacepnet.php

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt