Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone'dan Memnun musunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026
Üye
Konu Sahibi
Vodafone'dan Memnun musunuz?
Vodafone Eleştiriliyor:Kampanya İçerikleri Ve Şebeke Problemleri Tartışılıyor.Rekabete Ayak Uyduramadığı Kesin
Peki Vodafone'dan Memnun musunuz?
Altun.
Üye
şahsım adına memnun değilim. telsim i özledim ben. kıstıkça kıstı vodafone. hala bir umutla atak yapacak diye beklyruz....
canturgay
Üye
memnun olmak mümkün değill..
POWER
Üye
Telsim süperdi hatta süper ötesiydi şimdi Voda bozdu...
cross77
Üye
vodafondan memnun değilim
neslein
Üye
memnun deilim telsimi geri istiyorum
vodafone iiyice sasırttı herseyi kısıtladı
technonur
Üye
bi kampanya yapar hemen bi kısıtlama koyar yok ayda bi 250 kontör yüklücen yok bilmem ne yapcan be adam bende her ay 250 kontör alcak param olsa ne diye kampanya bekleyim
BAN VODAFONE
arslansem
Üye
İdare eder be Geyiği çok sevdim şahsen
systemchi
Üye
Vodafone başlarda iyiydi de,şimdi hiç memnun değilim ama yinede turkcell den daha iyi.
lliseli
Üye
arkadaşlar sizden gelen iletilere baktım kimse memnun değil vodafoneden tabii bende iyice sasırttı herseyi kısıtladı bu gidişle vodafone hattı kullananlar kendi elemanlar olacak haralde
by_bilinmez
Üye
kampanyalar bozuldu geyikle imajı kurtarmaya çalışıyorlar her yöne standart 4 kontör olayı süper ama sms ücreti yaktı yine
PAPADOC
Üye
rekabet yapamıyorsun çek git kardeşim ne işin var türkiyede dimi turkcell var kral gibi millet onu kullanır daha şerefli