vodafonedan ebuddy messenger kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

papi40

papi40

Üye
    Konu Sahibi
vodafonedan ebuddy messenger kullanımı
vodafonda gerekli ayarları yaptım gprsten nete bağlanabildiğim halde ebuddyden bağlanamıyorum. connection failed uyarısı veriyor.nsl çözebilirim arkadaşlar?:(

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
E Buddy biraz sıkıntılıdır. Sürekli olarak bağlandığın telefonda bile belli bir zaman sonra hata verebiliyor. Eğer Symbian telefon kullanıyorsanız Slick Msn kullanmanızı tavsiye ederim. Java kullanıyorsanız mig33 kullanmanızı tavsiye ederim.

papi40

papi40

Üye
    Konu Sahibi
mig 33, 6300a olmuyor sanırım. sitelerinde yazmamışlar modeli

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
6300'a denedim, kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım ;)

papi40

papi40

Üye
    Konu Sahibi
peki deneyeceğim. teşekkürler.

yavuz_emre1

Üye
arkadaşlar ebuddye giriyorum çok nadir yeni hesap kurdugumda bazen açıyor çıkınca tekrar giriyorum ama girmiyor bekliyorum öyle mig33 indirdim ama ondada kayıt olamıyorum hata veriyor lütttfen bir yardım edinnnn

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
ebuddy cok karısık birsey ya aslında görüntüsü basit ama benim canımı sıkan olay şudur diyelimki ebuddy msn actım ama sonra gizledim bunu ve geri acmak istiorum lakin msn yi kapatmıs gibi gösteriyor yeniden oturum ac diye uyarıyor bana böyle sacmalık olurmu o yüzden sevemedim bir türlü

meyymetbaba

Üye
ebuddy invalid seccision diye bişey diyor ya benim n73 me tel var onunla faaceebokta konuşmam gereken kişi var giriyorum bi dk sonra invalid seccision diyor kapatıyor uygulamayı faceebokta sohbet edbileceğimiz bir program veya o türden bişey varsa yardım lütfenn

global_deejay

Üye
arkadaşlar invalid session çözümünü anlatıcam..

ilk önce vodafone kendi sitesine gidiyoruz bilgisayardan . MY vodafone üye oluyoruz sol panelde telefon işlemlerinden telefon ayarlarına giriyoruz bütün yapılandırma ayarlarını cebe yolluyoruz .. cebe geldikten sonra tüm ayarları kaydediyoruz kaydettikten sonra ebuddy açıyoruz ve erişim noktasına vodafone live değil vodafone internet diyoruz ve sorunsuzca açılıyor.. şuan benim kontör 0 sorun yok msj yollayabiliyorum ve alabiliyorum :)

--------------- Ekleme ---------------

güncel gece boyu açık bıraktım sabah kalktığımda bağlantı hala kopmamış devam ediyor ;)

babaççççç

Üye
kardeş çok sagolasın kaç zamandır ebady ile ugraşıyordum artık umudu kesmiş tim ama senin paylaşım kurtardı sadece internet yazmanız yetiyor arkadaşlar denendi süper emegine saglık kardeş :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt