Vodafone'da güvenlik skandalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismet_yalniz

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'da güvenlik skandalı
23 yaşındaki genç bir yazılımcı, Vodafone’un internet sitesinde abonelerin kişisel bilgilerinden telefon dökümlerine kadar çeşitli bilgilere herkesin kolayca ulaşmasına yol açan bir güvenlik açığı yakaladı.
Bugün Taraf gazetesinde yer alan bir habere göre Vodafone’un sitesinde faturalı Vodafone abonelerinin kişisel bilgileri, kimleri aradıkları, kimlere sms attıkları bilgilere internetten herkesin erişebilmesini sağlayan bir güvenlik açığı bulunuyor.

Kaynak:

kendal_47

kendal_47

Üye
vodafonun kendisi skandal aylık 35 lira sabit hatta 80 100 lira fatura geliyor haberimiz olmadan haftalık 10 lira ücretli video melodi servislerine üye oluyoruz lira yüklemeye korkuyoruz artık bakiye sıfır skandalın biride bu yazıklar olsun dünya devi olacak bi de bizim 3- 5 liramızla büyüyor

propiyonik

propiyonik

Üye
sanki Turkcell ile Avea çok düzgün de :) hepsinin allah belasini versin telefonla da konuşamıcaz artık

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Vodafone'da açık çok :) internet açığı bile mevcuttu, yeni kapattılar ama Tcell'de hala açık devam ediyor :D
Bir ikincisi Taraf gazetesinde yayınlanan hiçbir habere inanmıyorum, kulaktan dolma sözlerle haber yapılmaz... Tüm gazetelerin Manşetleri bir olur ama bu gazete (ki demeye şahit ister) alakasız manşetlerle Densizliğini göz önüne seriyor zaten...:pro:

Larock

Larock

Üye
bi ara turkcell de beni haberim olmadan gollercepte üyesi yapmıştı hayrına:kop: ben de diyordum bu kontörler nereye gidiyor:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt