Vodafone Yepyeni Video İnternet paketi nedir ve ne işe yarar?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone Yepyeni Video İnternet paketi nedir ve ne işe yarar?
Türkiye’de gösterdiği başarılı faaliyetler ile adından söz ettiren global GSM firması Vodafone sunduğu altyapı ve iletişim hizmetleri ile mobil kullanıcılarının daha kaliteli bir hizmet almalarına olanak sağlıyor. Uzun yıllardır Türkiye sektöründe bulunan ve başarılı hamleleri sayesinde çok kısa bir süre sektörünün en önemli şirketlerinden biri olan ve adeta yapıtaşlarından biri konumunu alan dev firma abone sayısını her geçen gün daha da arttırmayı başarıyor.

Oldukça ivmeli bir başarı artış grafiğine sahip olan komünikasyon şirketi bu durumu ile rakiplerini kıskandırmayı başarıyor.

Ayrıca müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet sayesinde de Türkiye genelinde oldukça fazla olumlu tepki toplamayı başarıyor.

Vodafone Video Paketi kampanyası ile de Türkiye’de bir ilke imza atan operatör firması, bu teklifi ile herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Bu fırsat ile beraber mobil kullanıcılar artık video izlerken tarifelerindeki internet kullanım haklarından herhangi bir azalma olmaksızın video izlemenin keyfini çıkartabilecekler. Sizde bu devrim niteliğindeki fırsattan hemen faydalanmaya başlayarak cepten doya doya video izlemenin keyfini sürebilirsiniz.

Nasıl Katılabilirim?
Yanımda uygulamasına kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapıp seçtiğiniz ve ihtiyacınıza uygun olan fırsatı seçip satın alma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Online Self Servis’e de giriş yapıp kısa bir zaman zarfı içerisinde satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.



Bedava internet paketi için Vodafone Cep merkezlerini ziyaret edip de katılım işlemlerinizi gerçekleştirmeniz mümkündür. Kısa mesaj yolu ile katılmak için ise seçtiğiniz teklife ait anahtar kodu 3636’ya ücretsiz kısa mesaj atmanız yeterlidir.

Katılım Şartları Nelerdir?
İsteyen tüm bireysel aboneler tarifelerine uygun ek paketi satın alabilirler. Harici bir katılım şartı bulunmamaktadır.

Nasıl İptal Edebilirim?
Müşteri hizmetlerine telefon edip iptal talebinizi ileterek kısa bir süre içerisinde iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İçeriği Nedir?
Genç Faturasız 1 GB: Aylık 6,90 TL karşılığında Youtube ve İzlesene videoları izleyebilirsiniz.

Genç Faturalı 1 GB: Youtube ve İzlesene’den aylık 6,90 TL ödeyerek istediğiniz kadar video izleyebilirsiniz.

Faturasız 1 GB: 9,90 TL ödeyerek bir ay boyunca Vodafone 1 GB internet harcayabileceğiniz kadar Youtube ve İzlesene’de takılma imkânına sahip olursunuz.

Faturalı 1 GB: Video izlemek için kullanabileceğiniz 1 GB’yi aylık 9,90 TL karşılığında hattınıza tanımlatabilirsiniz.

Esaslar
Kalan kullanım haklarınızı 7000’e “KALAN” yazıp göndererek öğrenebilirsiniz.
Kullanım haklarınızın %80’ini ve %100’ünü harcadığınız zaman kısa mesaj ile bilgilendirilirsiniz.
 


Üst Alt