Vodafone Yanımda 7.0.1

Konu Sahibi
Vodafone Yanımda 7.0.1
Vodafone Yanımda uygulamasını telefonunuza indirip, hattınızla ilgili bir sürü işlemi hiçbir ücret ödemeden* yapabiliyor ve size özel fırsatları takip edebiliyorsunuz.

Yenilikler
• Bana Ne Var’da yer alan haftanın hediyeleri sizin için yenilendi. Çarkı çevirin ve birbirinden güzel sürpriz hediyeleri kazanın. [1 hafta geçerli 1GB internet hediye veriyor]
• Avantaj Cepte kampanyalarına kolayca erişebilmeniz için Avantaj Cepte menüsü eklendi.
• “Evde internet“ müşterileri için “Otomatik ödeme talimatı” işlemi menüye eklendi.
• Ek paket alma ekranına paket kategorisi seçme özelliği eklendi.
• Bağlantı deneyiminizi iletebileceğiniz ekran düzenlenerek, “Bağlantı” menüsü altına eklendi.
• Uygulamanın boyutu azaltıldı.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Tepkiler: Bab-ı Umut
Paylaşım için teşekkürler.

Tepkiler: TheNightMare.
Sırf haftada bir pazartesi günleri salla kazan verdiği için yüklü duruyor. Ama her ne hikmetse bir yıldır kullandığım halde her hafta 100 megabayt tan fazla verdiğini görmedim.

Konu Sahibi
Sırf haftada bir pazartesi günleri salla kazan verdiği için yüklü duruyor. Ama her ne hikmetse bir yıldır kullandığım halde her hafta 100 megabayt tan fazla verdiğini görmedim.
Bana dün 1 hafta geçerli 1GB Hediye internet verdi

Tepkiler: Bab-ı Umut
İnşallah çarka iflas koymamışlardır. Allah korusun iflas çıkarsa bizdeki liraları da alırlar. Neme lazım. İşte bunun gibi düşünce aklıma gelmedi değil. ama yükledim ve çarkı çevirdim. Doğrusu hoşuma gitti bu çark olayı.

1 GB bir hafta geçerli bana da geldi. sevinçten resim bile çektim.

Konu Sahibi
sizin adınıza sevindim