Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone vodemle pc üzerinden arama yapma var mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xqz5
Üye
Konu Sahibi
Vodafone vodemle pc üzerinden arama yapma var mı ?
Vodafone vodemle pc üzerinden arama yapma var mı ? Bılgısı olaan var mı arkadaşlar. Sms gonderebılıyorsak arama da yapabılmemız gerekır sanki :S
jeosalih
Üye
Ben kullanıyorum msj evet yolluyon alıyon fakat arama yapamıyon. He başka bir program yüklersen belki mümkün olabilir ama orjinal yazılımıyla olmuyor.
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Genel olarak mobil modemler , internet hattıyla kullanılır. Internet hatları da arama kapalı olduğu için , orjinal yazılımlarında bu özellik bulunmuyor. Ama üretici yazılımını kurarsan tüm özelliklerini kullanabilirsin. Buna arama dahil.
xqz5
Üye
Konu Sahibi
Peki bu yazılımı nereden bulucam. Link vs. verebılır mısınizz. Böyle birşey mumkun ise yapmaya çalışcam. ben az bir araştırdım da bulamadım birşey. orjınal yazılımda yok evet.
Bu arada internet hattı değil, telefodakı sim kartı ile kullanıyorum vodem i. eğer aynı şeyden bahsedıyorsak. Yani sim e gelen sms lerı gosteren armalarıda göstermeli bence.
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
xqz5
Üye
Konu Sahibi
Buna şimdi yabancı sıtelerden baktım sade xp uyumlu program yazıyor. wındows 7 de gecerlı değil dıyor şu an ındııryorm. denıcem ona göre tekrar cevp yazıcam. İnş olur
kpln04
Üye
Ben win7de mobile partnerle denedim olmadı arama
xqz5
Üye
Konu Sahibi
ßende de olmadı offffffffff. başka birşey yok mu acaba bu işe yarayacakk
LAZOFLU
Emekli Yönetici
mobile partner
adı o , google ile aratın bulabilirsiniz.
cesaret244
Üye
bu adreste detaylı bir şekilde anlatılmış bu arada ben win7 de arama yapabiliyorum fakat görüntülü aramayı yapamadım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
xqz5
Üye
Konu Sahibi
indırıyorum lazoflu bu dediğin programda pc userınden arama yapabılırsem duacın olucam he bırde arayan olursa da belli oluyor değilmi sade ben aramam ıcın değil yani birisi ararsa da konuşabılırım :?
cesaret244 mobıl partner ı bır kurayım olmazsa o anlattıklarını da denicem . teşekkurler
xqz5
Üye
Konu Sahibi
mobıl partnerle sms alyorm ınternete gırıyorm da arama işi yıne olmadı. call a gırıyorum numara yazıyorum giriş ! yazıyor yıne de arama tuşuna basınca failen yazıyor. hata nerede acaba ? cesaret senın verdıgın lınk de işe yaramadı bnm vodemı görmuyor o