Vodafone Tv Seyrederken Alınan Bazı Küçük Hataları Düzeltmek

Sponsorlu Bağlantılar

safakyasak

safakyasak

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Tv Seyrederken Alınan Bazı Küçük Hataları Düzeltmek
TV İZLERKEN EN SIK ALINAN HATALAR

1) VARSAYILAN ERİŞİM NOKTASINI TANIMLAYIN

REAL PLAYER PROGRAMI AÇILIR VE SIRASIYLA
SEÇENEKLER
AYARLAR
BAĞLANTI
ŞEBEKE
VARSAYILAN ERİŞİM NOKTASI :VODAFONE MVS SEÇİLİR
ŞEBEKEYE GİRMEDEN ÖNCE BİR ÜST KISIMDA YAKIN KOPYA BÖLÜMÜNE GİRİLİP YAKIN KOPYA KULLANIN HAYIR OLARAK SEÇİLMESİ GEREKLİ

2)MEDYA KLİBİ OYNATILAMIYOR

Muhtemelen cihazınıza sonradan bir medya oynatıcısı yüklenmiş bu programın kaldırılması gerekli

:oke:

• Beğen
Tepkiler: dj_barış

weyselaysel

weyselaysel

Üye
bağlanamıyorum ki...

safakyasak

safakyasak

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Ney?hangi Marka Cihaz Kullanıyorsun?

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
evet dostum bende baglamadım baya meşakkatli bi iş bu sanırım

safakyasak

safakyasak

Üye
    Konu Sahibi
bağlanamayan arkadaşlar nedenini veya aldıkları hatayı söylerlerse yardımcı olurum

farukhan

farukhan

Üye
şafak güzel açıklamış.. ama bunlardan önce gprs ve video ayarlarını düzgün bir şekilde kaydetmeniz lazım.

Newwave

Newwave

Üye
Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp telefonunuzun markası ve modeline göre otomatik kurulum mesajı isteyebilirsiniz gelen mesajı sadece kaydetmeniz yeterli olacaktır bundan sonra telefonu 1.kere açıp kapayın ve ondan sonra bağlanın.

danger91

danger91

Üye
Teşekkür Ederim Arkadaşım. Ben Avea Kullanıyorum Aynı Sorun İle Karşılaşmıştım Dediklerini Yaptım Oldu. Tekrar Teşekkür Ediyorum Yardımın İçin.

gazbakkal

Üye
telefonum nokia n70 her yolu denemedim mobil tv izleyemedim mvs olarata girdim,mobil tv olarakta girdim her şey yaptım yok tv izlemek yok

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Bende de N70 var ve gayet güzel bi şekilde tv izliyorum telefonumdan 8 tane kanal var.Aslında 9 ama star bozuldu sanırım.

Dostum müşteri hizmetlerini ara, "tv izlemek istiyorum cepten de, telefonun marka ve modelini sorarlar.Ona göre sana ayar msji gönderirler.Gelen msji aç.Pin kodu sorar, 1234 yaz.Mesaj açılınca içinde Vodafon Mvs yazar. Seçenekler-kaydet
TELEFONU BI KERE KAPATIP AÇ

daha sonra web e gir.
Seçenek-ayarlar-kullanılan erişim noktası-vodafon mvs-geri

ilk sayfaya gir orda kanallar vardır tıkla izle ;)

eğer telefonunuzda MMS ayarları varsa onunla da izleyebilirsiniz.Real player ayarını mms yaparsınız ama bu durumda kanalların linkleri gerekir. Eğer öyle yapmak isteyen olursa söyleyin, Kanalların linklerini paylaşabilirim ;)

Telomanyak

Telomanyak

Üye
Mobil Tv acıldıktan sonra gecen haftaya kadar cok güzel h264(HD) olarak yayınları izliyorum.Dün tekrar bağlanmaya çalıştığımda "Sunucuya bağlanılamıyor.Dosya bulunamadı" hatası veriyor(hem h264 de hemde mpeg4 de).Telefonun modeli N73 Varsayılan Erişim noktası:Vodafone Mobil Tv(Vodafone Live danda denedim oda olmadı)
Yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkürler.:(

gazbakkal

Üye
Bende Vodafone live vodafone mms mvs mobila tv hepsinin ayarını my vodafoneden yaptım hiç bi halata yarmıyorum tek sorun Önce Varsıyalan Erişim noktasını berilleyin Hepsini Tek Tek denedim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arkadaşlar teşekkürler ama izlerken para gitmiyo dimi

asamed

Üye
bağlanamayan arkadaşlar nedenini veya aldıkları hatayı söylerlerse yardımcı olurum

benim tel 6303c abone oldum vodafone live dan giriyorum bi kanala medya oynatıcısına gidiyo orda yanıt yok tekrar deneyin diyo ne yapmalıyımmm????????

pusat4747

Üye
Muhtemelen cihazınıza sonradan bir medya oynatıcısı yüklenmiş bu programın kaldırılması gerekli
BUNU NASIL KALDIRABİLİRİM ŞİMDİDEN TŞK...?

--------------- Ekleme ---------------

sonradan yüklenmiş medya oynatıcısını nasıl kaldırırım yardımcı olurmusun şimdiden tşk...

karanlıktaki

Üye
Programı kaldırmak için c tuşuna basmanyeterli. Program hangisi ise onun ikonunu seç sonra c tuşuna bas tamamdır.