Vodafone Türkiye'de 4G'ye hazır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Türkiye'de 4G'ye hazır
Dünyada 5 ülkede 4G servisi sağlayan Vodafone'un CEO'su Vittorio Colao, 'Türkiye'de de 4G'ye geçmeye hazırız. Lisans fiyatlarının uçuk olacağını düşünmüyoruz' dedi

Vodafone Group CEO'su Vittorio Colao Türkiye'de 4G servisi sağlamak için hazır olduklarını söyledi. Vodafone'un Avrupa'da birçok ülkede 4G'li döneme geçtiğini ifade eden Colao, "Türkiye'de test yapmaya ihtiyacımız yok. Halen Almanya, Portekiz gibi 5 pazarda 4G'yi sunuyoruz. Türkiye'nin altyapısı şu anda en son teknolojiye sahip. Lisans verilmeye başlandığında biz 4G'ye geçmeye hazırız. Uçuk lisanslama fiyatlarının oluşacağını düşünmüyoruz" diye konuştu. Colao, yüksek iletişim vergisi dışında Türkiye pazarından oldukça memnun olduklarını söyledi. Mobile Dünya Kongresi 2013'te (MWC) konuşan Vittorio Colao, Türkiye'de uygulanan Vodafone Çiftçi Kulübü'nün dünya için önemli bir örnek olduğunu söyledi. Colao, "Her yerde bunu konuşuyoruz. Gerçekten de Türkiye'deki iş arkadaşlarımız basit bir fikrin üzerinde çok başarılı bir iş modeli yarattı" dedi. Colao, projeyi Afrika'ya ihraç edeceklerini açıklayarak, bu modeli en önemli segmentlerden biri haline getireceklerini söyledi.


100 MİLYON EURO GELİR
Vodafone Türkiye CEO'su Serpil Timuray, mobil teknolojileri kullanan 700 bin Vodafone Çiftçi Kulübü üyesinin verimlilikte yüzde 12'lik farkla 100 milyon euro gelir artışı sağladığını söyledi. Timuray, 2050'de tarım ürünleri talebinin yüzde 70 artacağını belirterek, "Bu bizim segment bazlı pazarlama yaklaşımımızın bir parçasıdır" dedi.

kaynak
 


ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
bilgi için :tşk:
 
Cihanel

Cihanel

Üye
ben daha 3g kullanamıyorum adamlar 4 e geçiyolar :)
 
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Yakında gecerler 4g ye
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt