Vodafone Tarifesi

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Tarifesi
Vodafone ile yapılan tarihi anlaşmaya kulübe önümüzdeki 15 yıl için önemli miktarda mali kaynak yaratan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu parayı bir seferde alıp, stadı bitirmek için hamle yapacak.

Siyah - beyazlı kulübün başkanı, çeşitli bankalarla görüşerek, yaklaşık 150 milyon TL’ye yakın bir parayı önümüzdeki günlerde kulübün kasasına koyacak. Vodafone ile yapılan anlaşmayı bu kredi karşısında temlik gösterecek olan Orman, böylece beklemeden, parayı tahsil etmiş olacak. Yeni İnönü Stadı’nın inşaatı için temlik karşılığında bankalardan düşük faizli, uzun vadeli kredi alacak olan Beşiktaş Yönetimi, bunu dernek üzerinden yapacağı için parayı ancak dernek için harcayacak. Ancak siyah-beyazlıların, bu paradan bir bölümünü sermaye artırımında kullanarak, şirkette de kullanabileceği dile getirildi.

Stadın inşaatının başlamasının ardından hem Vodafone’dan gelecek parayı tahsil edip, hem de tribünleri sponsorlara satmayı hesaplayan Beşiktaş Yönetimi, böylece bir taşla iki kuş vurmuş olacak.
Vodafone ile 145 milyon dolarlık bir anlaşma yapan ve inşaat sonuna kadar 10 milyon dolar alacak olan siyah-beyazlılar, önümüzdeki günlerde yeni sponsorluk anlaşmalarını da kamuoyuna duyuracak.
Stat inşaatıyla birlikte tribünleri sponsorluk karşılığında satacak olan yönetim, bu anlaşmalardan önce amatör branşlar için yeni bir sponsorlar da kazandıracak.
Futbol ve basketbol için imzalanan sponsorluk anlaşmalarından sonra, voleybol ve diğer amatör branşlara da sponsorlar bulan yönetim, resmi anlaşmayı bir kaç hafta içerisinde basın karşısında imzalayacak.
 


Üst Alt