vodafone sms sisteminde sorunmu var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cellat_93

cellat_93

Üye
    Konu Sahibi
vodafone sms sisteminde sorunmu var
merhaba arkadaşlar her ay hy maxi paket alıyorum ama bu ay bir sorun var kız arkadaşımla konuşurken bana mesaj gelmiyor geldiğinde ise yazdığı mesajlar aynı anda geliyr 3-4 tane mesaj geliyor,benimde gönderdiğim mesajlar 2-3 tanesi birden aynı anda gidiyor hep olmasada gün içinde sık karşılaştığım bir sorun acaba bu aralar vodafone nin mesaj sisteminde bir sorunmu var yardımcı olabilirmisiniz ( telefonlarda sorun yok farklı telefonlardada denedik aynı )

Duran.Y

Duran.Y

Üye
merhaba arkadaşlar her ay hy maxi paket alıyorum ama bu ay bir sorun var kız arkadaşımla konuşurken bana mesaj gelmiyor geldiğinde ise yazdığı mesajlar aynı anda geliyr 3-4 tane mesaj geliyor,benimde gönderdiğim mesajlar 2-3 tanesi birden aynı anda gidiyor hep olmasada gün içinde sık karşılaştığım bir sorun acaba bu aralar vodafone nin mesaj sisteminde bir sorunmu var yardımcı olabilirmisiniz ( telefonlarda sorun yok farklı telefonlardada denedik aynı )

Aynı sorunu bende yaşıyorum kardeş bir çözümde bulamadım hala vodafone'un eksikliği diyelim.

cellat_93

cellat_93

Üye
    Konu Sahibi
yarın arıcam zaten şöyleyiz böyleyiz diye reklamlarda çıkıyolar ama 3. hattım bu 2 kez bozuldu hat durduk yere nasıl bozulabilir bakalım inşallah bir çare bulurlar

phasan

phasan

Üye
Ben sorunsuz 12 bin dk kullaniyorum hergun aninda gidip aninda sms geliyor vodafon hattim

• Beğen
Tepkiler: _artiss_
cellat_93

cellat_93

Üye
    Konu Sahibi
telefonlarda sorun olması düşük bi ihtimal çünkü başka telefonlardada aynı sorunu yaşadım kuşadasında yaşıyorum orda baz sorunu olucağını sanmıyorum ama burdaki vodafone yle konuştuğumda sorun yok ama 4g için çalışmaları varmış belki ondan olabilir dediler

phasan

phasan

Üye
telefonlarda sorun olması düşük bi ihtimal çünkü başka telefonlardada aynı sorunu yaşadım kuşadasında yaşıyorum orda baz sorunu olucağını sanmıyorum ama burdaki vodafone yle konuştuğumda sorun yok ama 4g için çalışmaları varmış belki ondan olabilir dediler

Belki bazen baz istasyonu bakimi yapiyorlar ondan olabilir cunku hergun ayni yerde bakim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt