Vodafone Smart 858 Güncelleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Smart 858 Güncelleme Sorunu
Merhaba arkadaslar Başlıktanda gördüğünüz gibi vodafone smartı kulanıyorum gayet iyi, verdiğiniz parayı karşılayan telefon ve telefonumu henüz rom atmadım veya rootlamadım ama bir sorunum var telefonuma vodafone üzerinden bir güncelleme geldi ve çevrimiçi güncellemede bu güncelleme gözüküyor ve tam adıda Torres_Vodafone_B663 (U8160V100R001C02B663) bunlardan gelen güncelleme dosyalarını telefon üzerine wifi aracılığıyla yüklüyorum en son güncelleme yüklendi şimdi yükle veya sonra yükle seceneği geliyor hangisini seçsemde telefonda hiç birşey olmuyor, aynı. Bu işlemi üst üste cok yaptım ama hala sonuc alamadım.Hala android 2.2 froyoyu kullanıyorum :ağlarım:. Henüz bir gelişme olmadı .

Sizden bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden :tşk:.

ags2002

ags2002

Üye
hala olmadıysa bırak kardeş olmasın bede de var vf smart aynı güncelleme geldi yükle dedim tel açılmıyor şuan ona uğraşıyorum

leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş geçmiş olsun senin durum daha kotu hic olmassa benimki calısıyor :D ben vodafone a şikayetimi bildirdim umarım sende şikayetini bildirirsin bosuna cihazından oldun :S

nouma45

Üye
ben güncellemelerin hiçbirini kabul etmiyorum,telefonun her özelliğinden memnunum bir adım ötesini istemem gerek yok

uA_abdül

uA_abdül

Üye
deneyen arkadaşlar yükleyebildi mi telde sorun oluyor mu sürüm yükseliyor mu

ppopp

Üye
Arkadaşlar ben de denedim ancak telefondan otomatik güncelleme yapılamıyor. Bunun için takip etmeniz gereken yöntem için aşağıdaki makaleyi okuyun. Telefonu kilitlenen arkadaşlar da aynı şekilde servise gitmekten kurtarırlar...

altan_____

Üye
selam, ben bu güncellemeyi yaptım, yaptıktan sonra telefon canlı duvar kağıllarını ve bir çok uygulamayı desteklemiyor hatası vermeye başladı. bir türlü düzeltemedim. kullandığım tüm canlı temaları açmıyor bile. fabrika ayarlarına da döndürdüm ama yüklenen son yazılım değişmiyor. bunun için yapabileceğimiz bir şey var mı. tşk.

Üst Alt