Vodafone sınırsız internet hattı ve 3 ay kullanılmıs vınn satılık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

recubey

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone sınırsız internet hattı ve 3 ay kullanılmıs vınn satılık
arkadaşlar elimde sınırsız internet hattı ve 3 ay kullanılmıs vınn var 2 yıl garantili ben eve internet bağlattırdım ondan dolayı artık kullanmıyorum satış fiyatı 300 lira almak isteyenler [email protected] adresine mail atabilirler veya ekleyebilirler lütfen fiyat pahalı veya başka bahanelerle yorum yazmayın ben zorla satmıyorum almak isteyen alır zaten teşekkürler....

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hocam sen ne yaptın 400 lira

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
almak isteyen yine alsında taş..k geçiyon galiba sen bizle.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
almak isteyen yine alsında taş..k geçiyon galiba sen bizle.

doğru diyorsun da ne bilem bunu alacağıma jet alırım daha iyi 12 ay lik olanı 360 tlye denk geliyo bi de taraftar alırsan takımın gol attıkça 100 mb veriyor satamazsin böyle

Mert045

Mert045

Üye
:oha:

rapidline

Üye
Oha o kadar ediyosa bende satarım

recubey

Üye
    Konu Sahibi

doğru diyorsun da ne bilem bunu alacağıma jet alırım daha iyi 12 ay lik olanı 360 tlye denk geliyo bi de taraftar alırsan takımın gol attıkça 100 mb veriyor satamazsin böyle
12 aylık 360 lira ama gerçekten bir şekilde onun 2 katını alıyorlar ve sıkıldıgın zaman ise kapatamıyorsun tahatlü oldugu için 12 ay kullanmak zorundasın

----------Eklendi @ 01:08:40 ---------- Yazıldı @ 01:07:07 ----------

Arkadaşlar pazarlık payı vardır ciddi alıcılar varsa elbet ikramımız olur

ZaZuM

ZaZuM

Üye
inşallah satarsın kardeşim senin de işin görülsun alanın da hayırlı satışlar

yakamoz1319

Üye
Kendi adına olan bi hattı nasıl için rahat satacaksın peki. Ya bi terörist alsa ve farklı amaçlarla kullansa. Bukadar rahat olmayın bence.

krstnck

krstnck

Üye
Kendi adına olan bi hattı nasıl için rahat satacaksın peki. Ya bi terörist alsa ve farklı amaçlarla kullansa. Bukadar rahat olmayın bence.
Katılıyorum Herşey Yapılabilir O Hatla Ve Sizden Başka Kimseye Bişey Olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt