hikmet366 Üye eren3546' Alıntı: ben de opera yi 2aydır kullanıyorum günlük download limitim 1gb Genişletmek için tıkla ... bilmiyordum ben sadece maxicepte öyle dolasiyorum.
eren3546' Alıntı: ben de opera yi 2aydır kullanıyorum günlük download limitim 1gb Genişletmek için tıkla ... bilmiyordum ben sadece maxicepte öyle dolasiyorum.
hikmet366 Üye eren3546' Alıntı: günlük limit Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ben bunu sadece vodofone için oldunu biliyorum ama
eren3546' Alıntı: günlük limit Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ben bunu sadece vodofone için oldunu biliyorum ama
_YldZEneS_ Üye forumda vardı türkcell ve diğerleri için opera diye görmüştüm ama simdi nerede bilmiyorum
hikmet366 Üye DaNq3rB0y' Alıntı: ilk darbeyi ben yedim galiba hattımı kapattılar Genişletmek için tıkla ... yok ya niye kapatsinlar
DaNq3rB0y' Alıntı: ilk darbeyi ben yedim galiba hattımı kapattılar Genişletmek için tıkla ... yok ya niye kapatsinlar
Reşwan Emekli Yönetici Konu hand ler muhabbetine döndüğü için kapatılmıştır Bu konu hakkında daha fazla konuşulucak birşey yoktur
Konu hand ler muhabbetine döndüğü için kapatılmıştır Bu konu hakkında daha fazla konuşulucak birşey yoktur