Vodafone Msn Kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

sweetheart44

Üye
arkadaşlar nokia n73 lerde proğram kurarken sertifika sorunu yaşamak istemiyorsanız telefon ayarlarından telefonun saat ve tarihini geri alın proğramı kurduktan sonra düzeltin tekrar olcaktır ..ben denedim oldu :d :D

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar n73 te sertifika sorunu yaşamak istemiyorsanız telefonun tarihini ayarlardan geri alın sertifika sorunu olmiycaktır bi tşk.hak ettik artık değil mi kolay gelsin.. :D

ha unutmadan tarihi geri alırken en az bir sene geriye almayı unutmayın örneğin 2009 daysak şuan 2008 ya da 2007 yaparsanız sertifika sorunu diye birşey söz konusu olmayacaktır..:D

barutti34

Üye
servis ayarlarını kaydettım sonra nasıl ayarlama yapıyoruz yardımcı olan arkadasa simdiden teşekkurşer

gokhans_life

gokhans_life

Üye
iyi de zaten şu anda vodafone da msn ücretsiz :) 1 şubatta kampanya sona eriyor fakat vodafone bu süreyi her zaman olduğu gibi yine uzatacaktır.Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.Normalde aralıkta (2008) bitiyordu kampanya ama şubat a uzatıldı ;)

COURİS

COURİS

Üye
emeğe saygı eline sağlık

ibrahimyzci

ibrahimyzci

Üye
bilgiler için teşekkürler

tunahan_275

tunahan_275

Üye
GÜZEL

Goood

..:|By_NeFReTª58|:..

..:|By_NeFReTª58|:..

Üye
paylaşım için teşekkürler

asimel_ek

Üye
arkadaşlar msn ücretli mii vodafone deee kaç tane mesaj attımm ama cevapp yokk biri yazsın lütfen:(

Üst Alt