Vodafone mobil tv sorunu çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

xenophanes

xenophanes

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone mobil tv sorunu çözümü
Aşağıdaki telefonlarla Vodafone live! üzerinden Mobil TV servisini kullanabilirsiniz.

Blackberry
9500 Storm, 9000 Bold

HTC
Touch Dimand II

LG
GD900 CRYSTAL

Nokia
3250, 5800 XPress Music, 6120c, 6131, 6151, 6210s, 6220c, 6270, 6280, 6288, 6303c, 6600f, 6680, 6730, E50, E51, E61, E61i, E63, E66, E71, E75, E90, N70, N73, N76, N78, N79, N80 ,N82, N85, N86, N91, N93, N95, N95 8GB, N96, N97

Samsung
F480, i900, L700, L760, S7350, s8003, s8300, u700, u800, u900

SonyEricsson
C702, C902, C905, G502, G700, K530i, K700i, K750i, K770i, K790i, K800i, K810i, P1i, K910i, S700i, T700, w580i, w595, w610i, w760i, w890i, w910,

Aşağıdaki telefonlarla Mobil TV Özel Uygulaması üzerinden Mobil TV servisini kullanabilirsiniz.

Nokia
N95, N95 8 GB

Mobil TV servisini 2 farklı yoldan kullanabilirsiniz:
  • Vodafone live! üzerinden Mobil TV’ye üye olabilir ve üye olduğunuz paketin içeriğine göre, istediğiniz kanalları izleyebilirsiniz.
  • Bununla beraber, telefonunuz desteklediği takdirde Mobil TV özel uygulamasını ücretsiz olarak indirerek, telefonunuzdan tek bir tıkla Vodafone Mobil TV’yi çok daha güzel bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.
Mobil TV Servisini daha kolay kullanmak için aşağıdaki komutları kullanabilirsiniz:

"Abonelik" için:
MTV AC yaz 3636'ya gönder

Belirli bir Pakete abonelik için (standart paket, spor paketi, süper paket)
MTV STANDART AC
MTV SPOREGLENCE AC

Yaz 3636'ya gönder

Telefonunuzun Mobil TV'yi destekleyip desteklemediğini görmek için
MTV DESTEK yaz 3636'ya gönder

Paket üyeliklerinizi görmek için
MTV SORGU yaz 3636'ya gönder

Aboneliğinizi yaptıktan sonra başka bir Mobil TV paketi eklemek için
MTV PAKETADI EKLE yaz 3636'ya gönder

Mobil TV özel uygulamasını indirmek için
MTV UYGULAMA yaz 3636’ya gönder

Belirli bir paketi kapamak için
MTV PAKETADI KAPAT yaz 3636'ya gönder
+ olarak arkadaşlar real onede bağlantıları seçip bağlanma adresini vodafone liveyi seçmelisin :oke:

• Beğen
Tepkiler: yyoruge, EFE BEZEK ve -efşan

sedces

sedces

Üye
gereksiz olmuş birçok konu açılmıştı zaten

xenophanes

xenophanes

Üye
    Konu Sahibi
evet farkettim biraz daha açıklayı oldu diye yazdım

evrem_53

Üye
java uygulama yokmu arkadarlar liveden girince kontur kesiyo serefsz

djkeles

djkeles

Üye
baslık la anlatılan uyumlu degıl bırde bende n70 var uyelıgı yapıyorum sıteye gııyorum tel modelınız uyumlu degıldır dıyor

muhammetcan15

Üye
arkadaşlar bende 6630 var mobile tv izlemek için real one player gerekiyormuş 6630 dada var bu program ama telefonunuz desteklemiyor diyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.6600 dada bir kaç ay kullandım bedava iken sonra kayıt olayı çıktı ücretli yani kayıt olayım dedim yine telefon desteklenmiyor dedi?

omer1230

omer1230

Üye
realplayerdan bağlantı ayarlarını vodafone mobil tv yi seçmemiz lazım değilmi bende öyle tel:n73

asamed

Üye
benim tel 6303c mvodafone live dan bir kanala giriyorum sonra medya oynatıcısına giriyor orda bekliyorum yanıt yok tekrar deneyin diyo nasıl çözebilirim sorunu

ankgs1

Üye
aynen bendede 6303 classic var live vodafone den giriyom kanallar geliyor tıklıyom medya oynatıcı açıklıyor yanıt yok diyor ama vodofone da destekliyordiyor lütfen yardııımm:off:

sessiz.kurt

Üye
ya sinir oldum ben uğraşmaktan arkadaşlar bende 5800 var nokia.tv paketi yaptım kurtlar vadisi pusu için ama şimdi de nasıl izleyeceğimi bilmiyorum.ayarları falan yaptım ama bi program gerekiyor onu bulamıyorum.birde vodafone live den izleniyor onu nasıl izleyeceğim arkadaşlar lütfen bana yardım ediyorum bulunduğum yerde 3g hatta 3.5 g çekiyor 5800 arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

ama çözümsüz kaldım lütfen yardım

aryscat

aryscat

Üye
ya sinir oldum ben uğraşmaktan arkadaşlar bende 5800 var nokia.tv paketi yaptım kurtlar vadisi pusu için ama şimdi de nasıl izleyeceğimi bilmiyorum.ayarları falan yaptım ama bi program gerekiyor onu bulamıyorum.birde vodafone live den izleniyor onu nasıl izleyeceğim arkadaşlar lütfen bana yardım ediyorum bulunduğum yerde 3g hatta 3.5 g çekiyor 5800 arkadaşlar

ama çözümsüz kaldım lütfen yardım

Web browser dan live.vodafone.com sayfasına gir. Orada kocaman mobil tv yazıyor orayı tıkla kanl listesi var. Abone olduun kanalı tıkla izle

aynen bendede 6303 classic var live vodafone den giriyom kanallar geliyor tıklıyom medya oynatıcı açıklıyor yanıt yok diyor ama vodofone da destekliyordiyor lütfen yardııımm:off:

Real player bağlantı ayarını vodafone live yap...

iboca

Üye
ya bende 6303 c kulanıyom msj geldi ,ilk ay ücretsiz diye 5 tl miş ok ledim üye oldum ama vodafon liveden giriyom ama kanalde star gibi gözüküyor tıklıyom ama açılmıyor naba bilirim realone pıleyirmi ne varsa link ekleye bilirmisiniz arkadaşlar zaten ben internetede giriyom bu cihazla aylık 8 tl ye

my45manisa

Üye
mobil tv yapılandırma ayarlarını 7048'den al .erişim noktasını mobil tv yap üstteki internet ayarını ise vod live yap sonra gir izle

dj eşref

Üye
arkadaslar mobıl tv ye bakmak ıcın bır kac ayar yapılacak bu ayarları sırayla yaparsanız bır sorunla karşılaşmazsınız ılk once telefondan kanallara nasıl ulaşacaksınız bunu yapın sırayla takıp edın MENU/INTERNET/SERVISLERI ACIN/ACAR ACMAZ IPTAL DEYIN/SECENEKLER/AYARLAR/ERISIM NOKTASI burda VODAFONE LIVE yı secın/ANA SAYFA burda VARSAYILANI secın/SECENEKLERDEN CIKIS DEYIN/........sımdı bakmak ıstedıgınız tv kanalı nasil bakacam sırayla takıp edın MENU/UYGULAMALAR/REAL PLAYER/SECENEKLER/AYARLAR/VIDEO/BASA DON burası KAPALI olacak/BAGLANTI/YAKIN KOPYA/YAKIN KOPYA KULLAN burası HAYIR olacak/SEBEKE/VARSAYILAN ERISIM NOKTASI burada VODAFONE LIVE olacak/SECENEKLERDEN CIKIS DEYIN/ bu kadar.........

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Sacma bir konu ve gereksiz :megafon::megafon::megafon:

kpln04

kpln04

Üye
mobil tvde donma oluyor mu?

Üst Alt