Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone messenger
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taruman1022
Üye
Konu Sahibi
Vodafone messenger
Herkese merhaba.
Benim nokia N80 telefonum var wodafone live ayarları yapılı ama giirmiyor böyle bir sorunla karşılaşan ve çözümü bulan arkadaşlar yazrdım edebilirmi?
Teşekkürler...
djoguzhan_55
Üye
aynen benimde Nokia 5300 Telefonum var bütün herşey yapılı evet evt diorum girmio msne :S
VODAFONE TR
Üye
arkadaslar anlatımla problem yaşanabilir.4440542 arayın data servisine bağlanmayı talep edin.bağlandıktan sonra oradaki görevli ile birlikte programı kurabilirsiniz.
-YARINIYOK-
Üye
telefonun boş kalacak şekilde müşteri hizmetlerini arayın ya da tekrar msn yazıp 7048 e yollayın eski olan programı kaldırım yenisini kurun
baykal25
Üye
ben 95 8gb kullanicisiyim vodafone mesenger i 7aydir sorunsuz kullaniyodum ama 2 gündür msn ye giriyo ama mesaj atmiyo konusma limitine ulasildi diyo
Selamlar arkadaşlar bende baş belası 1 n 80aldım ama almaz olsaydım ne pr bulunuyonede bişidiyecem o ki vadofon kullanıcısıyım vadofon live messengeri vebden yükledim ekran bozuk çıkıyo bağlanıyo bağlanmasınada ilk açılışda ekranın solüst köşesinde azbir ekran çıkıyo n 70 şe yükledik sorunsuz eger bana ulaşmak istiyen ark varsa msn adresim [email protected] şimdiden teşekkürler