vodafone messenger tüm hacklı telefonlarda!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teomaniaa

teomaniaa

Üye
    Konu Sahibi
vodafone messenger tüm hacklı telefonlarda!

vodafonenin ücretsiz messenger uygulaması nokıa nın tüm hackli telefonlarında.vodafone live sayfasına girdiğimizde destekleyen telefonlar listesinde

Nokia N95 8GB, N95, E65, N73, N70, 6630, 6300, 6280, 5300 telefonları desteklediğini gösteriyordu. desteklenen telefonlar dışında baska bi model telefona uygulamayı manuel olarak kurduğumuzda uygulamayı açtıktan sonra bağlantı basarısız diyordu ve erişime izin vermiyordu.

şimdi 6120c klasik telefonum destekleyen modeller arasında yok

fakat yukarıdaki destekleyen symbian telefonlardan herhangi birisinin browserini kullanarak vodafone live sayfasına giriş yaptığımda indirme linki direk açılıyor

örnek olarak ben n95_8gb telefonunun browserini kullandım

çünkü vodafoneye girdiğim de telefonumu mesala n95 8gb olarak görüyor ve erişime izin veriyor olay bu

vermiş olduğum linkten dosyayı indirip dosya ismini 101F8731.TXT olarak deiştirip kaydedin sonra
c\private\10202BE9 klasörü içine atıp telefonu açıp kapatıp sonra telefon ile vodafone live sayfasına gidip vodafone messenger bölümüne girip indir linkini göreceksiniz.indirip kurup uygulamayı başlatın ve vodafone messengeri ücretsiz kullanın

vodafone live ile bağlanmak ücretsiz messenger zaten live ayarları ile çalışıyor. telefonunuzda vodafone live ayarı olacak ve uygulamada erişim olarak vodafone live ayarını sececeksiniz

not=sadece hackli telefonlar içindir

güle güle kullanın

Bi teşekkürü çok görmeyin ... :oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: reisssssss, celibar, aksoylu34 ve 2 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler:good:

odleon82

Üye
teşekkürler teo

toolss

toolss

Üye
wifi ile bağlanabilsek süper olurdu :)

ozkance

Üye
kardeş bu çalışmıyorrr

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

kozcagız

Üye
teşekkürler

mabdussamed

mabdussamed

Üye
bu zaten bilinen bir yöntemdi
ben 6 aydır kullanıyorum.
Yalnız arkadaşlar bu msngr programı kasım ayından sonra ücretli haberiniz olsum.

okankoc

okankoc

Üye
emege saygı:oke:

celibar

celibar

Üye
Teşekkürler.işe yarıyo.web sayfaları 6120c'yi n95 8gb olarak tanıyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt