vodafone live internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
vodafone live internet sorunu
selam arkadaslar
forumda vodafone live ayariyla bedava internet falan konusuluyor. ben arkadasimin c3 u ile denedim olmuyor. bende 6710s navigator var.
internet paketim bitince deneyecegim. bu olayin asli falan var mi? varsa nedir?!

asi430

asi430

Üye
kardeş bu açığı vodafone 18 mart'ta öğrendi...ve de önlem aldı...ben de 12 gün bedava girebilmistim....artık olmaz deneme......tl düşüyor....yardımcı olduysam ne mutlu.......

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
sagolasin. artik pakete devam :)

asi430

asi430

Üye
yani zaten adamlara haksızlık oluyordu..

gomla1

Üye
adamlar günlük 50 krş aylık 8 liraya net yapmıs bnce beleş felan uğraşmayın girin bu ucuz fiyata kul hakkı yemeyin en azından

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
zaten ben de aylik paket kullaniyorum.
forumda okuyunca merak ettim.

MeTe-HaN

Üye
adamlar harbiden açık bırakmıştı ama herkeste olmuyo bazı hatlarınında değişiklik yaptılar herhalde çakışma açığa neden oldu ama gerçekten çok hızlı ve güzeldi paketlerinden 10 kat daha hızlıydı ve düşmüyodu bi daha olsa diyorum yani

samsung22

Üye
Vodafone lıve erişim noktasıdır burada mobil cihazlar ile giriş ücretsizdir live.vodafone.com adresi tabiki bunun dışında sitlere baglanıldıgında sistem otomatik olarak adresi tanıyarak ücretlendirmeye gidilmektedir dolayısıyla teknik bir konudur ve açık yoktur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt