Vodafone kuralları değiştirdi %50 indirim..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone kuralları değiştirdi %50 indirim..!

systemexp

Üye
hem koşul yok deniyor,hemde altta 250 kontör koşulu veriliyor,bunlar aboneleri koyun yada yolunacak kaz sanıyor,rezalet,her ay 250 yükleyemek zorunda bırakıyorlar insanlari.

:sinir

POWER

POWER

Üye
Milletle dalga geçiyorlar... :oku

Ozan

Ozan

Admin
Nasıl koşulsuz diyebiliyorlar acaba

Bu kadar da amatörlük olmaz..

POWER

POWER

Üye
Nega amatörlükten ziyade insanları enayi yerine koymaktır bence...

systemexp

Üye
power eneyilikten de öte birşey bu,gözümüzün içine bakarak sen koyunsun,kazsin,seni biz böyle yolariz,keriz seni böyle yeriz diyo adamlar,tarife seçenklerini de boy boy yapip,nasil olsa bunlar incelemez diye (altta küçücük yaziyla da 250 koşullu deyip) 250 kontörüde yükletiriz adama biz,hani keriziz ya bi kere abone oldukya,bunlar nasil olsa bize mecburlar...hesabi.....

POWER

POWER

Üye
Ya varya systemexp az kaldı atacam çöpe vodafonu...Bu son ay gibi görünüyor...Ama şöle bişide war tüm hatlarda aynı şey war...Ama vodafone Turkler enayi zaten yerler diyorlar ona yanıyorum sanırım sadece Avea tamamen Biz Türklerin...

systemexp

Üye
Arkadaşim bu konu bendede bi kafa kariştırıyor,şimdi bugün bu hattım eğer yüklemezsem kapanacak ,çünkü 6 ay oluyor,yuklemeyeli,bende kapansin istiyorum zaten ama,işin kötü yani içindede 96 kontör var,ben bugün enaz 100 yuklesem mi diye düşünüyorum,yoksa gidecek 96 kontör bu yalancilara,bide yükleyip kullanıyım sonra ne olursa olsun hesabini yapıyom,bu msji görünce de sinirlendim,insanla bu kadarda dalga geçilmek ki,yuh diyorum vodafona,baska bişi demiyorum.

blueboytr

Üye
eski fiyatlara göre %50 indirim var. bu iki tarifelerde hem indirimli hem de indirimsiz fiyatlar önceden yukarıda belirtilen fiyatların iki katıydı.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avea tamamen Türklerin değil. İtalyan ortaklığı war büyük hisselerinde %51 olması lazım.

Türklerin tamamiyle sahip olduğu operatör yok :spr

blueboytr

Üye
avea'nın % 81 i türk telekomun % 19 u iş bankasının. türk telekomun ise %55 i oger telekomun % 45 i devletin. avea da türk hissesi fazla gibi görünebilir. ama yönetimde söz sahibi türk telekomun aracılığı ile oger telekomdur.

POWER

POWER

Üye
Blueboytr bilgi için teşekkürler...

The_Punisher

The_Punisher

Üye
hem koşul yok deniyor,hemde altta 250 kontör koşulu veriliyor,bunlar aboneleri koyun yada yolunacak kaz sanıyor,rezalet,her ay 250 yükleyemek zorunda bırakıyorlar insanlari.

:sinir

başka söze gerek yok

:spr :cool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt