Vodafone KONTÖRBANK - Ahde Vefa Programı

Sponsorlu Bağlantılar

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone KONTÖRBANK - Ahde Vefa Programı

Yükledikçe, her yöne bol bol kontör hediye!

Artık 6 aydan uzun süredir bizimle olan abonelerimiz 150 ve üstü her kontör yüklemelerine 300 kontöre kadar her yöne aramalarda kullanabilecekleri kontör kazanabiliyor.
Ahde Vefa Programı (kontörbank programı) ile Vodafone’lu olma sürenize ve yüklediğiniz kontör miktarına göre farklı miktarlarda kontör kazanmak artık elinizde. Üstelik uzun soluklu bu programla her yüklemenizde kazandığınız kontörleri Kontörbank hesabınızda biriktirebileceksiniz ve istediğiniz zaman aktive ederek kullanmaya başlayabileceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: sinan 2, hhh666, tksharmely ve 2 diğerleri

sarıoklar

Üye
yine süper bir kampanya
vodafone'da fark var

systemchi

systemchi

Üye
Süper bi kampanya tebrik etmek lazım vodafone'u...

paradox1026

paradox1026

Üye
10 numara kampanya Vodafone geçiyorumm benn:)

rangers

Üye
Kim alacak 150 kntr yaa

arslansem

arslansem

Üye
Süper yaa.Elimde 250 kntr şifresi vardı.Kullanayım bari :) 24+ aboneyim 150 kntr kazanıyorum böylelikle :)

Cynical

Cynical

Üye
Vodafone coştu bu aralar, hadi hayırlısı...

imece iletişim

imece iletişim

Üye
9 senelik hattım var cep ögrenci yükle 250 yi sonra beleş konuş 15 dk sı 1 köntörden cok alıştık beleşe :9 sonumuz iyi değil türkcel konbarayı kaldırıyor vodafone başlatıyor.... hayılrı kampanyalar da buluşmak ümidi ile .........

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Çok güzel bir kampanya.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
güzelmiş benimde kontor sürem doluyordu :D alayım bari bi 150 kıdemli üyestatüsünden 75 kontorude alırım 6 sene oldu vodafone hehe

bilgilendirme için teşekkürler

arslansem

arslansem

Üye
Vodafone sessizliğini derinden ve süper bozuyor :yuru

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
güzel ben yapıcam :)

UniqueDemon

Üye
nerden öğreniyoruz kaç kontörümüz var kontörbankta ve nasıl aktive etcez kullanmak içn

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bu halen devam ediyormu acaba

Takipçi Satın Al

Üst Alt