Vodafone Kısa Kesmece Yarışması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Kısa Kesmece Yarışması
Vodafone Konuşturan Seçenek kampanyası kapsamında cep telefonunda kısa kesmenin en komik hallerini ekrana yansıtarak kamuoyunda çok konuşulan Vodafone, şimdi de "Kısa Kesmece Yarışması" ile yaratıcılığına güvenen herkesi kendi filmlerini yapmaya çağırıyor.







Kısa Kesmece Yarışması
"Kısa Kesmece Yarışması"na katılıp hayallerindeki senaryoyu hayata geçirmek isteyen yarışmacıların Vodafone resmi web sitesine girmeleri yeterli. Web sitesinde sunulan çizgi karakter ve arka plan seçeneklerini diledikleri gibi şekillendirme şansına sahip olan yarışmacılar, kurguladıkları Vodafone diyaloglarını da balonların içine yazıyorlar. Sanal ortamdaki Vodafone senaryolarının yaratıcıları, isterlerse filmlerini arkadaşlarına gönderebiliyor ya da arkadaşlarını kendi filmlerini yaratmaya davet edebiliyorlar.

Vodafone - Ödüllü yarışma
Vodafone web sitesi ziyaretçilerinin vereceği oylarla belirlenecek ilk 10 senaryonun sahipleri, ödül olarak Vodafone 225 cep telefonu kazanacak. En çok oyu alan ilk 3 senaryo ise Vodafone ve youppo web sitelerinde yayınlanacak. "Kısa Kesmece Yarışması" 16 Nisan 2008 tarihine kadar devam edecek.

Vodafone - konuşturan Seçenek
Büyük küçük herkesin beğenisini kazanan ve siyasetten ekonomiye, magazinden spora pek çok karikatür ve espriye de konu olan Vodafone'un Konuşturan Seçenek reklâm senaryoları, "Kısa Kesmece Yarışması" ile birlikte çeşitlenmeye ve yaygınlaşmaya devam edecek.
 


ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bilgi, Haber Için Saolasın :good:
 
Altun.

Altun.

Üye
vodafone böle yapsa nolur düştü gözümden.....
 
kubilay212

kubilay212

Üye
teşekkürler
 
yasirarslan

yasirarslan

Üye
artık gözümden gönlümden düştü
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
teşşekürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt